CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Aquest darrer cap de setmana es va iniciar la Lliga Catalana d’Escacs. Es tracta d’una competició per equips on participen la immensa majoria dels Clubs d’Escacs distribuïts per tota la geografia catalana. Tan sols set comarques catalanes (Alt Urgell, Vall d'Aran, Cerdanya, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Priorat i Ripollès) no disposen de cap club d’escacs en algun dels municipis que les integren.

Entre tots els clubs de Catalunya s’han format 560 equips que sumen un total de 3780 jugadors i jugadores que participen en alguna de les 7 Divisions (Divisió d’Honor, 1a Divisió, 2a Divisió, Preferent, 1a categoria, 2a categoria, i 3a categoria) més una de Promoció Sub-12.

Aquesta lliga de competició per equips s’allargarà fins desprès de Setmana Santa, entre la fase regular i els play-offs.

A l’actualitat els escacs són un esport amb un considerable creixement a Catalunya. Els més de 7750 practicants amb llicència federativa situen aquest esport entre els vint amb més competidors a Catalunya. A més, el país compta amb Clubs molt actius que organitzen nombrosos torneigs, alguns dels quals de caràcter internacional.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr