CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

La tercera ronda de la Lliga Catalana a la Divisió d’Honor ha està marcada per les destacades victòries del Cerdanyola del Vallés, sobre l’Escola d’Escacs de Barcelona i del Sant Andreu sobre el Barberà. Tenint en compte que tant l’Escola d'Escacs de Barcelona com el Barberà són dos dels equips favorits per guanyar la lliga 2016, són molt meritòries les victòries tant de Cerdanyola del Vallès com del primer equip del Sant Andreu.

Molta igualtat als partits Figueres – Foment, que va acabar en empat i del Sant Boi – Lleida, que va guanyar l’equip visitant per la mínima.

Molt desequilibri en els partits Barcelona UGA - Sant Josep, que els de Badalona van guanyar per 8,5 a 1,5, i contundent victòria també del Montcada sobre el Catalònia per 9,5 a 0,5.

A l’equip Colon Sabadell Chessy sembla que aquest any li estan sortint bé les coses i es troba líder del Grup II amb tres victòries i els mateixos punts que el Lleida, que també està fent un molt bon inici de campionat. Aquesta setmana el Sabadell va derrotar per 3,5 a 6,5 el Tres Peons. Pel mateix resultat el Mollet va guanyar el Peona i Peó en un partit amb alguna baixa de l’equip vallesà.

El grup I està encapçalat pel Cerdanyola del Vallés, amb 3 punts, seguit de l’Escola d’Escacs de Barcelona i el Sant Josep amb dos punts.

 

Divisió Honor - Grup I - Ronda: 3 - 06-02-2016

BARCELONA UGA

1½ - 8½

SANT JOSEP

 

CERDANYOLA VALLES

5½ - 4½

ESCOLA D'ESCACS BCN

 

MONTCADA

9½ -½

CATALONIA

 

FIGUERES

5 - 5

FOMENT

 

Divisió Honor - Grup II - Ronda: 3 - 06-02-2016

   

BARBERA

4 - 6

SANT ANDREU

 

TRES PEONS

3½ - 6½

COLON SABADELL CHESSY

 

MOLLET

6½ - 3½

PEONA I PEO

 

SANT BOI

4½ - 5½

LLEIDA

 

 

Podeu veure tots els resultats de la Lliga Catalana, sigui de les Divisions Catalanes com de les Delegacions territorials en el següent enllaç: Lliga Catalana 2016