CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

  1. La Sònia Martin serà la nova encarregada a la Junta Directiva dels Escacs Femenins. La Carla Marin deixarà d'ocupar-se d'aquest tema per motius personals.
  2. La Final del Campionat d'Edats es farà a l'Hotel Palas Pineda de Vila-seca.
  3. Es proposa fer una reunió amb els clubs del tema Escacs i Escola.
  4. El tresorer presenta el tancament provisional de l'exercici comptable 2015 amb un dèficit de 16.717€. Cal tenir en compte que no s'han comptabilitzat la totalitat dels ingressos per devolució dels ajuts dels Torneigs del Circuit perquè manca la confirmació de la Generalitat.
  5. S'acorda que serà necessari tenir DNI per poder tramitar llicència a la FCE. Els clubs hauran d'escanejar els DNI i penjar-los al web perquè la Federació pugui tenir-ne accés. El clubs tindran un any de marge per fer-ho. La Federació informarà properament de com s'ha de procedir en aquest tema.
  6. El dia 15 de febrer és el termini perquè els participants del Circuit proposin les dates dels seus respectius torneigs.
  7. Els clubs organitzadors del Circuit podran demanar una bestreta de fins a un 33% de la subvenció. El termini per tornar el préstec serà el 30 de desembre posterior a la celebració del torneig.
  8. La Federació renovarà i millorarà el web del Circuit.
  9. La Final de Copa s'organitzarà a la Delegació de Lleida.
  10. Es decideix deixar de fer el Butlletí d'Escacs en paper.
  11. El nou elo tindrà el nom d'elo ràpid.
  12. Es crearà una normativa i s'exercirà un major control per a l'Escola Municipal d'Escacs de Barcelona. Els clubs que no disputin la Lliga Catalana, ni aportin jugadors als campionats d'Edats no hi podran participar.