Destacats

 
 
 
 
 

Lleis dels escacs de la FIDE 2017

Nova reglamentació

REGLAMENTS 

 

 

XIV Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs 2017

Web     

Classificacions

Torneigs en joc

Figueres
Sant Adrià

Retransmissió

 

Campionat d'Espanya de Divisió d'Honor

Ens representa l'Escola d'Escacs de Barcelona

Retransmissió

Resultats


Campionat d'Europa Sènior a Sabadell

Entre el dies 11 al 21 d'agost de 2017.

Pàgina web oficial

      

 

 

 

 

El passat dissabte 4 de juny, la Federació Catalana d’Escacs va fer una activitat de promoció a Tremp.

Tremp és un municipi de 6.300 habitants i té una extensió de 303 Km2, fent-lo el municipi més gran de Catalunya. Per fer-nos una idea del que suposa aquesta superfície val dir que triplica l’extensió de la ciutat de Barcelona. És la capital del Pallars Jussà, comarca en la qual no hi ha actualment cap club d’escacs. Aquest és un dels motius pel qual vam escollir aquesta localitat per a la difusió i promoció del nostre esport.

Vam poder desenvolupar perfectament tot el que havíem programat, gràcies a la inestimable col·laboració de l’Ajuntament. Cal agrair la total predisposició del tècnic d’esports, Sr. Jordi Fumàs, i del tercer Tinent d’Alcalde i regidor d’esports, Sr. Jordi Bolado. Aquest últim a més va estar present al llarg de tot el matí, participant molt activament i disputant les seves primeres partides d’escacs amb part del públic més jove que va acostar-se a l’estand.

Gràcies a la publicitat feta pel propi ajuntament i la bona ubicació de l’estand a la part central de la Rambla Dr. Pearson, van apropar-se i participar activament molts aficionats adults, i nens i nenes encuriosits per conèixer i aprendre el joc dels escacs.

Esperem que l’haver pogut posar en contacte a tota aquesta gent que va manifestar tenir interès pels escacs  contribueixi aviat a la constitució d’un club en aquesta localitat.

De moment, i com a continuació de l’experiència d’aquest passat dissabte, l’Ajuntament va manifestar el seu interès en incloure una exhibició de partides simultànies en el proper programa de festa major, que tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre. Per a això comptaran amb l’assessorament i ajut del Delegat de la Federació a Lleida, Sr. Jaume Ribera, el qual va estar present al llarg de tot el matí, a l’igual que el Sr. Jordi Parayre,  coordinador d’aquest programa.

 

Cercador

Galeria Flickr

CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS