CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

REUNIÓ DE JUNTA DE LA FCE

Principals acords:

- Va ser aprovat el nou Reglament del Circuit.

- S’aprova la circular de Monitors amb la nova llicència federativa que entrarà en vigor al 2017. Abans de finalitzar l’any es publicarà.

- S’acorda una unificació de la nomenclatura de les proves oficials de la Federació que constarà al calendari publicat al web de la FCE.

- Els clubs participants a la Copa, hauran d’entregar dintre de les tres primeres rondes una llista amb els jugadors participants, per evitar errors a l’avaluació FIDE i FCE de partides ràpides. Les fases prèvies de la Copa no valdran per elo FIDE, però sí per elo català. Caldrà modificar la normativa actual que permet a un mateix jugador participar en dos equips diferents un mateix dia perquè pugui ser avaluat per FIDE.

- Les sancions econòmiques imposades pel Comitè de Competició passaran a la comptabilitat de l’any següent com un ingrés per a la Festa Catalana.

- S’acorda continuar al 2017 la tasca de millora del web de la Federació. Actualment s’està adaptant el programa de l’elo amb la nova reglamentació.

- S’actualitzaran algunes quotes arbitrals de les proves oficials en funció de la complexitat de la prova.

- Es proposa la possibilitat d’actuar com a participants d’un Erasmus Plus, on es plantejaria un projecte d’escacs escolars compartit amb d’altres països.

- La Federació demanarà un augment del pressupost per fer un Magistral amb 10 jugadors, davant l’anunci de l’Ajuntament d’un possible increment de subvencions al 2017, amb motiu del 25 aniversari dels Torneigs Ciutat de Barcelona.

-Caldrà que tots els clubs incorporin el Numero de Registre de la Generalitat a la base de dades de la Federació ja que és imprescindible per estar en el Cens Electoral.