CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Plataforma: Lichess

Els dijous 28 de maig i 4 de juny a les 19:30 hores.

El ritme de joc: 5 minuts + 2 segons d’increment (possibilitat de Berserk).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

AVÍS IMPORTANT

La Federació Catalana d’Escacs està aplicant un protocol de prevenció de riscos laborals amb mesures preventives davant l’afectació del coronavirus. En compliment de les recomanacions de les diferents autoritats públiques per a la contenció de la pandèmia, volem informar que estem desenvolupant la nostra activitat habitual de manera telemàtica a través del correu electrònic habitual federacio@escacs.cat. Per tant, fins a nou avís, les instal·lacions de la Federació romandran tancades.

Tota la informació i els canvis que es puguin produir estarà disponible, com sempre, al nostre web.

La Federación Española de Ajedrez ens ha fet arribar la informació d’aquest primer Campionat Iberoamericà Absolut online, organitzat per la Federación Iberoamericana de Ajedrez conjuntament amb la FEDA. Les dates del mateix són del 25 de maig fins al 5 de juliol.

El torneig és obert per a jugadors/es GM amb més de 2500 Elo FIDE (Clàssic, Ràpid o Blitz), llista de maig del 2020 o per jugadores WIM o superior amb més de 2350 Elo FIDE (Clàssic, Ràpid o Blitz), llista de maig del 2020. Es jugarà a un ritme de 3'+2'' i la plataforma de joc serà el portal Chess24. Adjuntem la Circular 12/2020 de la FEDA, a on s’estableixen les condicions de participació.

  

 


Circular FEDA 12/2020
 

Cercador

Galeria Flickr