CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Clubs

Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Clubs dia 6 de març de 2021 a les 9:00 hores. 

Cal informar de l’assistència mitjançant correu electrònic a federacio@escacs.cat. La Federació enviarà, el dia abans de l'Assemblea i per correu electrònic als assistents, l’enllaç per poder accedir-hi. Es recorda que només pot assistir una persona per club.

DOCUMENTACIO

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

A partir del divendres 6 de novembre, la Federació restarà tancada al públic. Es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres, dijhous i divendres, de 10:00 a 13:00 hores, i les tardes de dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00 hores.

També podeu contactar mitjançant el correu electrònic: federacio@escacs.cat

Aquest dies hem rebut la invitació per part de Chesstech, un nou web online sobre els escacs i les noves tecnologies, https://www.chesstech.org/ , per participar en un matx amistós quadrangular, entre quatre ciutats que serien Berlin, Oslo, Lund i Barcelona.

 

 

Una selecció de jugadors de Barcelona s’enfrontaran en un cap de setmana, des de la sala gran de la FCE, a un combinat de jugadors de les esmentades ciutats. Jugaran amb taulers DGT, els de retransmissió, connectats a lichess. Seran dos encontres el dissabte i un tercer el diumenge.

Encara estem tancant la nòmina de jugadors, el cap de setmana en qüestió (el més complicat donada l’actual situació sanitària) i els temes tècnics. Us mantindrem informats.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr