CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Avui doble ronda

Ronda 4 al matí
Contra els favorits, Madrid. Matx que ja veiem complicat de bon començament. Els jugadors han fet el que han pogut. En Llibert ha mantingut la partida estable, que al final ha acabat en taules; en Guerau ha tingut que tombar el Rei després d’un gran atac de la seva rival, molt encertada en les jugades. La Joana ha portat una partida sense ensurts, però com ens té acostumats s’ha carregat de temps i al final taules. La Laura, després de cometre algunes imprecisions, que la seva rival ha aprofitat, ha perdut la partida. Resumint, 1-3 per la Comunitat de Madrid.


Ronda 5 a la tarda
Matx que de bon començament pensàvem que seria de pur tràmit, però que hem tingut que suar molt. De bon començament en Sergi (3er) ha perdut peça......, que al final a la rival no li ha servit de res i en Sergi ha pogut guanyar!!! però que hem estat pendents tota l’estona. La Júlia (4rt) ha aconseguit el punt fàcilment, l’única que no ens ha fet patí. La Joana (2on), que avui era el seu Sant!! ens ha ofert el seu punt, molt treballat, i amb molt poc temps al rellotge, i ens ha alegrat el dia, ja teníem el matx guanyat!!!!. Finalment en Llibert (1er) en una partida igualada ha vist les imprecisions del rival, i les ha aprofitat 4-0. Un regal que ens dona moltes possibilitats de podi per demà, contra Murcia.

Albert Badosa

Demà darrera ronda i decisiva. La classificació l'encapçala Madrid amb 9pts, només ha cedit unes taules. Segons estem nosaltres amb 8pts i el País Valencià tercers amb7pts. i empatats amb Múrcia i Galicia.

El títol està molt difícil, però depenem de nosaltres mateixos per pujar al podi. Si demà es guanya el matx quedem segons i a l'espera del que faci Madrid.

SORT.