Destacats

 
 
 
 
 

Lleis dels escacs de la FIDE 2017

Nova reglamentació

REGLAMENTS 

 

 

XIV Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs 2017

Web     

Classificacions

Torneigs en joc

Figueres
Sant Adrià

Retransmissió

 

Campionat d'Espanya de Divisió d'Honor

Ens representa l'Escola d'Escacs de Barcelona

Retransmissió

Resultats


Campionat d'Europa Sènior a Sabadell

Entre el dies 11 al 21 d'agost de 2017.

Pàgina web oficial

      

 

 

 

 

L'únic club català de la categoria venç el Club de Ajedrez Laboratorio SyS Paterna, club en què juga el Gran Mestre Paco Vallejo, i es col·loca líder juntament amb el Club de Ajedrez Grandama Santa Lucía. 

El Club d'Escacs Barberà és, després de la disputa de la quarta ronda, líder del Campionat d'Espanya de clubs de Segona Divisió. Els catalans van vèncer el Club de Ajedrez Laboratorio SyS Paterna, comandats pel GM Paco Vallejo, número u espanyol, per 3 a 1, amb un equip format pels GMs Josep Manuel López (qui va entaular amb Vallejo), Daniel Alsina i Xavier Vila i el Mestre Internacional Jonathan Alonso. A banda d'aquests quatre jugadors, el Mestre FIDE Benjamín Pérez ha disputat tres partides fins ara, guanyant-les totes tres. 

En la ronda 5 que es disputa avui dia 11, s'enfronten al Club de Ajedrez Grandama Santa Lucía, equip amb què comparteixen el liderat. Matx clau per als vallesans. La ronda 6 es jugarà aquesta tarda, mentre que la setena i darrera ronda es durà a terme el matí del dia 12. 

Enllaços d'interès:

Classificació a Info64

Retransmissió a Chess24

Cercador

Galeria Flickr

CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS