El 16 de juny de 2018 es va disputar el Campionat de Catalunya Llampec a les instal·lacions del Centre Comercial Pedralbes Center en plena Avinguda Diagonal de Barcelona.  Era una nova experiència de portar els escacs a llocs públics.

El retorn del Campionat de Catalunya d’Escacs Llampec va ser un èxit de participació i organitzatiu. Van disputar el Torneig un total de 140 jugadors inscrit amb 8 Grans Mestres, 14 Mestres Internacionals, 13 Mestres de la FIDE i 12 Mestres Catalans.

El torneig va estar molt disputat i va resultar guanyador el jugador del Club Gerunda, el GM Àlvar Alonso amb 8,5 punts de 9 possibles. En segona posició i amb la mateixa puntuació el GM Rodrigo Vasquez (Colon Sabadell Chessy) i en tercera posició, el FM del Club Llinars, José Antonio Herrera amb 7,5 punts. Amb 7 punts trobem els següents classificats: el GM Josep Manuel López, el GM Jaime Alexander Cuartas (Peona i Peó), el MI Marcelo Panelo (Castelldefels), el MF Gerard Ayats (Llinars) i el MI Michael Rahal (Colon Sabadell Chessy).

El guanyador de tram de 2149 a 2000 va ser l'Adrià Perez, del Peona i peó, el del tram de 1999 a 1850 va ser l'Hèctor Sama, de La Lira, i el millor de menys de 1850 va ser el Nicolas Jimenez, del Peona i peó.

El millor veterà va ser el jugador del Terrassa, el MI Joan Pomés. Hector Sama (La Lira) va ser el millor jugador sub-16 i Daniel Salinas (Colon Sabadell Chessy) va ser el millor sub-12.

El director del Torneig va ser Jordi Magem i l’àrbitre principal Vladimir Zaiats, auxiliat per Laura Martin i Francisco Pizarro

CLASSIFICACIÓ FINAL