Després de dues rondes disputades, els grans mestre Csaba Balog i Miquel Illescas, amb un punt i mig tots dos, se situen com líders del Magistral Ciutat de Barcelona 2014, havent-hi fet taules entre ells a la segona jornada del torneig.

Csaba Balog vol repetir victoria a Barcelona

El Gran Mestre hongarès, guanyador de l'edició del torneig de l'any passat és ferm candidat a revalidar el títol, seria el primer jugador que aconsegueix guanyar el torneig dues vegades. A la primera ronda es va imposar al xinès Chao Li, el jugador amb millor elo del torneig, evidenciant la seva opció de tornar a guanyar a Barcelona. Per la seva part, en Miquel Illescacs va guanyar a Marc Narciso en el duel català de la primera jornada.

Vista de la sala de joc

Segueixen un grup de tres jugadors amb un punt, l'armeni Karen Grigoryan que actua al torneig com a guanyador del Circuit Català 2014 d'Oberts Internacionals, que a la primera ronda va guanyar a Àlvar Alonso, l'altre jugador català del torneig i a la segona jornada va tenir que rendir-se enfront en Marc Narciso, l'altre dels tres jugadors que tenen un punt. Completa el trio de jugadors amb un punt el xinès Chao Li que ahir va guanyar a l'Àlvar Alonso, únic jugador que encara no ha puntuat al torneig.

Les partides són comentades pels jugadors per al públic

Aquesta tarda a partir de les 16,30 hores es disputarà la tercera ronda amb els enfrontaments Grigoryan - Illescacs; Li - Narciso i Balog - Alonso.