El dia 31 d'octubre, dilluns, va finalitzar el Campionat de Catalunya d'edats per equips que es va disputar des del dia 29 d'octubre de 2016 a l’Hotel Guitart Gold Central Park Resort & Spa de Lloret de Mar.

Després d'un final de campionat molt emocionant, es van decidir els equips campions de les categories de sub-8 a sub-18.

A la categoria sub-8, el Tres Peons va començar el darrer dia, per tant les dues darreres rondes, sent líder. A la 6a ronda, l'equip del barri de Gràcia de Barcelona havia de lluitar contra el Montornès del Vallès, a qui va guanyar per 2 a 1 i ampliant la diferència de punts amb el segon classificat, el Cerdanyola del Vallès. A la darrera ronda, el matx del Joviat contra el Tres Peons i el del Colon Chessy Sabadell contra el Montornès va tenir el mateix resultat, 0 a 3, mentre que el Cerdanyola del Vallès només va poder guanyar 1 a 2 a l'Ateneu Colon, fent que el Montornès passés davant del Cerdanyola i aconseguint la segona plaça del campionat.

Equip del Tres Peons recollint el premi de campió. El segon classificat, el Montornès, i tercer el Cerdanyola del Vallès. Fotografia de Mavi Climent.

Llegeix més...

A l’Hotel Guitart Gold Central Park Resort & Spa de Lloret de Mar va començar, ahir, dia 29 d’octubre i fins el dia 31 d’octubre, el Campionat de Catalunya per equips d’edats de les categories de sub-8 a sub-18.

A la reunió de delegats es va decidir fer una ronda més en algunes categories, ja que són nombroses per realitzar només 6 rondes. Per tant a les categories dels petits, sub-8, sub-10 i sub-12 es disputaran 7 rondes.

Benvinguda al Campionat

Llegeix més...

Recordem que l'horari del Campionat de Catalunya per equips d'edats que se celebrarà a Lloret de Mar entre els dies 29 i 31 d'octubre són els següents:

Dissabte 29 d’octubre

Reunió de Delegats: 10:30, es farà a la sala de joc.

  • 1a ronda:      11:15
  • 2a ronda:      16:00   

Diumenge 30 d’octubre *

  • 3a ronda:      10:00
  • 4a ronda:      16:00   

Dilluns 31 d’octubre

  • 5a ronda:      10:00
  • 6a ronda:      15:30   

Cloenda: 18:30 a la sala de joc

 

En cas d'haver de disputar-se una setena ronda en alguna de les categories, aquesta es faria el dissabte a les 18:30 h., i quedaria confirmada en la reunió de delegats.

 

*La matinada del dia 30 d'octubre es canvia l'hora.