29-06-15 Salobreña,

Comença una nova edició del Campionat d’Espanya a Salobreña (2017).Enguany, en el campionat s’han introduït algunes modificacions per tal de començar a preparar el camí cap al mundial del 2018 que es celebrarà a Santiago de Compostela.

L’expedició catalana d’aquest any esta formada per 11 participants: M’axim Anguera,Ariadna Carrasco, Josep Maria Jacomet, Gerard Jurca, Marc Jurca, Irene Planella, Ivan Planella Daniel Salinas, Álex Villa, Guillem Visai Elsa Zafra.

Tots ells ja es trobaven en l’hotel el dia abans del torneig per tal de tenir un molt bon campionat.

 

El primer dia de competició hi ha hagut resultats de tot tipus i els diferents jugadors han pogut comprovar que el nivell cada any va pujant més. A la primera ronda, ja hem tingut 4 catalans a les deu primeres taules; entre ells en Josep Maria a la segona, en Daniel a la 5a., en Gerard a la 6a. I en Marc a la 7a. Entre ells quatre només ha guant en Daniel. Altres victòries les han aconseguit en Màxim la Irene i l’Ivan Planella, i l’Ariadna. A la segona ronda, s’ha millorat el nombre de victòries respecte a la primera, en què s’han aconseguit 5 (Daniel, Alex, Marc, Guillem i Elsa), unes taules d’en Màxim i no han puntuat l’Ariadna que jugava amb el segon de rànquing, els germans Planella, en Josep Ma i en Gerard.

 

Per altra banda, durant el transcurs de la primera jornada encara no s’han produït encontres entre catalans.

 

La classificació després de dues rondes és la següent:

Nom

Punts

Salinas Tomas, Daniel

2,0

Anguera Staina, Maxim

1,5

Villa Tornero, Alex

1,0

Carrasco Gomez, Ariadna

1,0

Planella Zavala, Ivan

1,0

Jurca Szabo, Marc

1,0

Planella Zavala, Irene

1,0

Zafra Bono, Elsa

1,0

Visa Bernat, Guillem

1,0

Jacomet Rodriguez, Josep-M.

0,0

Jurca Szabo, Gerard

0,0