El dia, 3 de desembre, en l’horari de 9:30 a 14:30 hores, es va organitzar la concentració de la categoria sub-8 al Club Escacs Mollet, al Centre Cívic La República. La concentració no va tenir cap entrebanc i es va dur a terme correctament.

A la primera part de la concentració es van fer exercicis i, en algun moment, es va repassar punts importants de la partida decisiva del darrer Campionat del Món, jugat durant els darrers 15 dies i on el noruec Magnus Carlsen es va proclamar campió.

A l’hora de l’esmorzar es va sortir una estona al carrer, però feia tant fred que no es va estar gaire estona.

A la segona  i tercera part de la concentració es van tornar a fer exercicis de tàctica on els alumnes van participar.

En tot moment els alumnes van estar concentrats i escoltant a l’entrenador Jordi Morcillo.

 

Agrair la col·laboració del Club Escacs Mollet per la seva cessió del local per un dia.

El dia 31 d'octubre, dilluns, va finalitzar el Campionat de Catalunya d'edats per equips que es va disputar des del dia 29 d'octubre de 2016 a l’Hotel Guitart Gold Central Park Resort & Spa de Lloret de Mar.

Després d'un final de campionat molt emocionant, es van decidir els equips campions de les categories de sub-8 a sub-18.

A la categoria sub-8, el Tres Peons va començar el darrer dia, per tant les dues darreres rondes, sent líder. A la 6a ronda, l'equip del barri de Gràcia de Barcelona havia de lluitar contra el Montornès del Vallès, a qui va guanyar per 2 a 1 i ampliant la diferència de punts amb el segon classificat, el Cerdanyola del Vallès. A la darrera ronda, el matx del Joviat contra el Tres Peons i el del Colon Chessy Sabadell contra el Montornès va tenir el mateix resultat, 0 a 3, mentre que el Cerdanyola del Vallès només va poder guanyar 1 a 2 a l'Ateneu Colon, fent que el Montornès passés davant del Cerdanyola i aconseguint la segona plaça del campionat.

Equip del Tres Peons recollint el premi de campió. El segon classificat, el Montornès, i tercer el Cerdanyola del Vallès. Fotografia de Mavi Climent.

Llegeix més...

El dissabte, 15 d'octubre de 2016, de 9:30 a 14:30 es va fer la primera concentració oberta per a les categories sub-8 i sub-10 a la localitat d'Igualada. L’organització va estar a càrrec del club d’Escacs Ateneu Igualadí i la Federació Catalana d’Escacs. La seu de la trobada va ser el local de l'Igualada leather cluster - Edifici adoberia Bella, que va ser reformada només fa un any. Aquesta emblemàtica seu de la concentració, molt adequada per a la nostra activitat, va ser cedida per acollir els nostres joves esportistes. El tracte que varem rebre va ser molt bo i fins i tot, a l'arribada ens esperaven amb unes acreditacions fetes amb trossos de pell rebutjats perquè ho poguessin manipular els nens i nenes assistents a la concentració.

Els retalls de pell per fer acreditacions.

Llegeix més...

Rècord de participació al Campionat d’Edats per Equips que es farà pròximament a Lloret de Mar durant els dies 10 al 12 d’Octubre.

Una vegada finalitzat el termini d’inscripcions, s'han inscrit un total de 86 equips:

15 Equips Sub-8

19 Equips Sub-10

24 Equips Sub-12

14 Equips Sub-14

7 Equips Sub-16

7 Equips Sub18