Avui, darrera ronda del Campionat de Catalunya d’edats. A la categoria sub-10 el líder provisional abans de començar la ronda és Gerard Añó, del Peó Vuit, amb el 100% dels punts. El segueix el jugador del Santa Eugènia, Joan Moles, amb 7 punts, i l’Octavi Costa, del Tres Peons, amb 6.5 punts, el qual s’enfronta contra el Gerard.

En Gerard Añó, del Peó Vuit, de la categoria sub-10.

Pel que fa a la categoria sub-12, abans de la darrera ronda, hi ha dos jugadors líders, Jan Travesset, del Sant Andreu,  i Josep Navajas, del Vall del Tenes. El jugador del Peona i peó, Nico Jimenez, els segueix a mig punt.

A la categoria sub-14, el Guerau Masague, del Lleida, amb 7 punts, és el líder provisional de la categoria. Sergi Riu, del Foment Martinenc, amb 6.5 punts i un grup de 5 esportistes amb 6 punts: Joana Ros, del Sant Boi, Llibert Céspedes, del Tres Peons, Sergi Prats, del Llinars, Laura Povill, del Peona i peó, i Carles Martin, del Pallejà, no el deixaran escapar-se.

Albert Castillo, del Vila Olímpica, amb 7 punts és el primer classificat provisional de la categoria sub-16. El Gerard Ayats, del Llinars, i l’Hector Sama, de La Lira, amb 6.5 punts no li treuen l’ull de sobre.

3 esportistes amb 6 punts, el Daniel Garcia, del Peona i peó, el Guillem Porta, de l’Ateneu Colon, i el Guillem Salagran, del Gerunda, són els líders provisionals de la categoria sub-18.

Màxima emoció per a la darrera ronda.