CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Finalitzada la darrera ronda, ja tenim podis de guanyadors. Els premis eren per als 8 primers de cada categoria.

A la categoria sub-10, el Gerard Añó, del Peó Vuit, amb 9 de 9 és el campió de la categoria, seguit del Joan Moles, del Santa Eugènia, cedint només el punt contra el campió. Completa el podi el jugador de l’Escola d’Escacs Salou, Alexandre Domene, sent el primer del grup de 7 punts on també estan els esportistes Lucas Puente, de la Paretana, i Leo Gardner, del Sitges.

Els premiats de la categoria sub-10.

El Jan Travesset, del Sant Andreu, amb 8 punts és el campió de la categoria sub-12. L’han seguit el Josep Navajas, del Vall del Tenes, amb 7.5 punts, que no ha pogut passar de les taules a la darrera ronda. Completa el podi el Nicolas Jimenez, del Peona i peó, encapçalant el grup de 7 punts i que gràcies al desempat ha quedat tercer. Altres del grup de 7 punts han estat l’Artur Taltavull i Edgar Roca, del Sant Andreu, i Bernat Xifra, del Gerunda.

Els premiats de la categoria sub-12.

De la categoria sub-14, el campió abans de començar la darrera ronda ha estat el mateix que al finalitzar. En Guerau Masagué, del Lleida, ha estat per davant tot el torneig i ha acabat campió amb 7.5 punts. L’han seguit el Sergi Riu, del Foment Martinenc, i la Joana Ros, del Sant Boi, la Laura Povill, del Peona i peó, i el Carles Martin, del Pallejà, amb 7 punts, que han completat el podi.

Els premiats de la categoria sub-14.

L’Albert Castillo, del Vila Olímpica, s’ha imposat a la categoria sub-16 estant per dalt durant tot el torneig. En mestre fide Gerard Ayats, del Llinars, ha quedat segon, amb 7.5 punts, i Hector Sama, de La Lira, ha completat el podi amb 7 punts.

Els premiats de la categoria sub-16.

Pel que fa a la màxima categoria, la sub-18, el jugador del Peona i peó, Daniel Garcia, s’ha imposat per desempat davant del jugador del Gerunda, Guillem Salagran, tots dos amb 7 punts. Xavier Povill i Carlos Martinez, del Peona i peó, i Guillem Porta, de l’Ateneu Colon, amb 6 punts, els han seguit en el podi.

Els premiats de la categoria sub-18.

Pel que fa els tres primers de la Copa Promoció han estat el Sant Andreu (amb Travesset, Taltavull i Roca), Vall del Tenes (amb Josep Navajas, Antoni Navajas i Gonzalez) i Llinars (amb Parra, Lobo i Asier Casares).

 

Copa promoció. (Foto Esther Arranz)

Al trofeu Jordi Puig els tres primers han estat el Peona i peó (amb Garcia, Xavi Povill i Laura Povill), seguit del Llinars (amb Ayats, Martin i Prats) i l’Ateneu Colon (Porta, Marzo i Claramunt).

Trofeu Jordi Puig.

Felicitats a tots els esportistes i fins la propera edició!.

 

Darrera ronda

Avui, darrera ronda del Campionat de Catalunya d’edats. A la categoria sub-10 el líder provisional abans de començar la ronda és Gerard Añó, del Peó Vuit, amb el 100% dels punts. El segueix el jugador del Santa Eugènia, Joan Moles, amb 7 punts, i l’Octavi Costa, del Tres Peons, amb 6.5 punts, el qual s’enfronta contra el Gerard.

En Gerard Añó, del Peó Vuit, de la categoria sub-10.

Pel que fa a la categoria sub-12, abans de la darrera ronda, hi ha dos jugadors líders, Jan Travesset, del Sant Andreu,  i Josep Navajas, del Vall del Tenes. El jugador del Peona i peó, Nico Jimenez, els segueix a mig punt.

A la categoria sub-14, el Guerau Masague, del Lleida, amb 7 punts, és el líder provisional de la categoria. Sergi Riu, del Foment Martinenc, amb 6.5 punts i un grup de 5 esportistes amb 6 punts: Joana Ros, del Sant Boi, Llibert Céspedes, del Tres Peons, Sergi Prats, del Llinars, Laura Povill, del Peona i peó, i Carles Martin, del Pallejà, no el deixaran escapar-se.

Albert Castillo, del Vila Olímpica, amb 7 punts és el primer classificat provisional de la categoria sub-16. El Gerard Ayats, del Llinars, i l’Hector Sama, de La Lira, amb 6.5 punts no li treuen l’ull de sobre.

3 esportistes amb 6 punts, el Daniel Garcia, del Peona i peó, el Guillem Porta, de l’Ateneu Colon, i el Guillem Salagran, del Gerunda, són els líders provisionals de la categoria sub-18.

Màxima emoció per a la darrera ronda.

 

6a ronda

Finalitzada la 6a ronda, ja es perfilen els grups capdavanters.

A la categoria sub-10, el jugador del Peó Vuit, Gerard Añó, amb 6 punts va líder en solitari, seguit a mig punt de l’Aran Gasull, del Tres Peons. Els segueixen un grup de 5 esportistes amb 5 punts: Joan Moles, del Santa Eugènia, Alexander Domene, de l’Escola Escacs Salou, Ruben Vinuesa, del Ruy López, Antoni Navajas, del Vall del Tenes, i el Miquel Company, del Llinars.

A la categoria sub-12, 3 esportistes van capdavanters, Jan Travesset, del Sant Andreu, Josep Navajas i Arnau González, del Vall del Tenes. Els perseguidors, només a mig punt, els seguiran de ben aprop.

7 esportistes de la categoria sub-14 estan en els primers llocs: Joana Ros, Sant Boi, Sergi Riu i Pau Salvador Moya, del Foment Martinenc, Llibert Céspedes, del Tres Peons, Guerau Masague, del Lleida, Alex Alcon, del Geva-Cea, i Carles Martin, del Pallejà.

Hèctor Sama, de La Lira, és el líder provisional de la categoria sub-16 amb 5.5 punts. El segueixen l’Albert Castillo, de la Vila Olímpica, i el Gerard Ayats, del Llinars, amb 5 punts.

Hector Sama, categoria sub-16

A la categoria màxima, la sub-18, el Xavier Povill, del Peona i peó, és el líder en solitari de la categoria amb 5 punts. El segueixen el Xavier Martínez, del Tres Peons, Adrian Jiménez, i Guillem Salagran, del Gerunda.

Avui la 7a i 8a ronda del campionat on segur que hi ha molta emoció.

 

Àlex Villa, del Montornès, campió de la categoria sub-8

Ja ha finalitzat la categoria sub-8 amb una dura batalla. Abans de l’inici de la 8a ronda, els jugadors Àlex Villa, del Montornès, i Daniel Salinas, del Colon Sabadell Chessy, duien 6.5 punts. La darrera ronda s’esperava emocionant, ja que els aparellaments no eren directes entre ells dos atès que ja havien entaulat a la 6a ronda. L’Àlex Villa s’enfrontava al Roger Álvarez, de la Joviat Fundació,que tenia 5 punts, mentre que el Daniel Salinas s’enfrontava a l’Ivan Planella, del Tres Peons, tercer classificat en aquell moment, amb 6 punts.

Després de lluitar, l’Àlex Villa i l’Ivan Planella han guanyat les seves partides, aconseguint la primera i segona posició respectivament. L’Àlex Villa, campió en solitari amb 7.5 punts, i a mig punt l’Ivan Planella. Daniel Salinas, finalment, ha quedat en 3a posició, també en solitari, a mig punt dels dos primers.

La resta de premiats, els quals tenien medalla, han estat 4 jugadors amb 6 punts, Pau Manel Prada, de la Paretana, Màxim Anguera, de Sitges, Guillem Visa, de l’Ivars, i Aleix Roca, de la Ràpita, i Daniel Martos, de l’Espluguenc, tanca el grup de medallistes amb 5.5 punts.

Fotografia dels premiats a la categoria sub-8. Fotografia de Montse Bernat.

Classificació final

 

Campionat de Catalunya d'edats

Un any més, per les dates de la primera meitat de la Setmana Santa, s’organitza el Campionat de Catalunya d’edats a la localitat de Vila-seca.

Enguany hi ha hagut el canvi de la sala de joc. S’ha passat de la sala de l’Hotel**** Palas Pineda  a la sala diàfana de l’Hotel***** Gran Palas Experience, una sala on s’ha pogut encabir al número d’inscrits d’aquesta edició que ha superat la d’anys anteriors.

Passant al que correspon al campionat, a la categoria sub-8, després de disputar-se 5 rondes, el jugador Daniel Salinas, del Colon Sabadell Chessy, i l’Àlex Villa, del Montornès, van líders amb 5 punts. Els segueix un grup de 8 esportistes amb 4 punts.

 

 

Partida de la ronda 5: Planella (Tres Peons) - Villa (Montornès)

La resta de categories han jugat 3 rondes i, de moment, a la categoria sub-10, 7 esportistes han fet ple de punts. A la categoria sub-12, els esportistes amb els 3 punts són 9 i a la següent categoria, només 4 esportistes ho han aconseguit.

Vista general de la sala de joc de la categoria de sub-10 a sub-18.

Pel que fa a la categoria sub-16, 5 esportistes han guanyat tots els punts i a la màxima categoria, la sub-18, és l’única que té un líder en solitari, el Xavier Martínez, del Tres Peons.

Aquest matí es farà la següent ronda.

 

Aparellaments

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr