Campions i subcampions de les categories finalitzades

El Lleida perd a Sabadell (7'5-2'5)

El Lleida va caure davant d'un dels millors equips catalans i aspirant al títol, el Sabadell, per 7´5-2'5. Els lleidatans es mantenen quarts al grup II i aquest dissabte, en l'últim encontre de la primera fase, es juguen entrar a la lluita pel títol, o passar a lluitar per la permanència. A Lleida, contra el Barberà, un empat serveix per seguir un any més a Divisió d'Honor.

A Primera Divisió, el Tàrrega segueix penúltim després de perdre per 7-3 a Banyoles, i cada cop veu més difícil la permanència.

A Segona Divisió, el Torà es manté segon després d'empatar a Santpedor (4'5-4'5), però amb una partida pendent al Comité de Competició, que podria desfer l'empat i, fins i tot, fer-lo baixar al tercer lloc. Nova ensopegada del Lleida B, que torna a la zona de descens, després de perdre (4-6) davant del Calaf.

A Preferent, el Vallfogona continua líder després de guanyar a Mollerussa (3'5-6'5), seguit a un punt pel Balaguer i l'Ivars.

A Primera, el Guissona, flamant campió, es va desfer del Lleida C (5'5-2'5), i la segona plaça d'ascens es disputarà entre Pardinyes i Elefant, amb clar aventatge pels primers.

A Segona, el campió Mollerussa B va perdre a Vilanova de Segrià. El subcampionat es decidirà aquesta setmana, en una categoria en la que podrien pujar fins als quatre primers tenint en compte els ascensos compensats.

 

Final dels campionats sub-18, sub-16, sub-14 i sub-8

La Sala d'Ivars d'Urgell va acollir la última jornada dels escacs de base territorials, en la que es van proclamar els últims joves campions.

En la categoria sub-18, el campió va ser Robert Tarragó (Vallfogona) i subcampió Edgar Solé (Lleida); en la categoria sub-16, campió Ferran Solé (Lleida) i subcampió Ramon Cosialls (Almenar); en la categoria sub-14, campió Guerau Masagué (Lleida) i subcampió Lluc Estruch (Guissona); i en la categoria sub-8, campió Joan Barri (Balaguer) i subcampió Guillem Visa (Ivars).

Joan R. Giribet