Un any més, la ciutat de Sant Boi ha acollit un dels actius més importants del Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs pel que fa a nombre de participants, de titulats i de quantia de premis.

El torneig s’ha celebrat a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de la població de Sant Boi de Llobregat, excel·lent local de joc per la seva amplitud i lluminositat. Enguany no hem pogut superar la xifra rècord de l’edició anterior. Tot i això, hem comptat amb un nombre molt important de titulats i de jugadors, alguns dels quals han fet un bon grapat de kilòmetres per venir a jugar i als que volem fer arribar un agraïment especial.

Els jugadors s’han distribuït per les 2 sales connectades pel hall des d’on espectadors i aficionats, podien seguir la retransmissió en directe dels 4 primers taulells.

 

           Podi IX Memorial Jose Lorente

L’emoció per saber qui seria finalment campió d’aquesta edició ha arribat fins a l’última ronda.

La victòria del GM Miguel Muñoz, del club Sant Andreu, sobre el GM Àlvar Alonso, del club Gerunda, proclamava al primer campió del torneig i al segon sub-campió. El GM Jaime Cuartas, del Peona i Peó, completava el podi.

A més dels premis de la classificació general, per trams i per edats, el nostre actiu també ha volgut premiar als clubs: el guanyador com a millor club ha estat el Peona i Peó i segon el club Gramenet.

A l’entrega de premis ens ha acompanyat la regidora de serveis socials de Sant Boi, Salut González, i la Maria Pla, vídua del Josep Lorente. El nostre president, en Josep Chalmeta ha felicitat a tots els premiats i ha agraït l’assistència de tots els participants, així com la bona feina de l’equip arbitral. També ha fet una menció especial a altres membres del club que, de manera totalment desinteressada, han col·laborat per aconseguir que novament aquest torneig sigui un èxit.

 

 Foto de grup amb els guanyadors

 

 

Vista de la sala 1

Vista de la sala 2

 

Club d'Escacs Sant Boi

Classificació final