FINALITZA LA LLIGA PER A LA MAJORIA DELS EQUIPS

 

Un cop finalitzada la fase regular de la Lliga Catalana per a totes les categories menys la Divisió D'Honor comencen les Fases Finals i Fases Eliminatòries d'ascens i descens.

Cal destacar que el primer equip del C.E. Catalunya i del Sant Cugat són nous equips de la Divisió d'Honor per al 2018. L'altra plaça se la disputaran l'Escola d'Escacs de Salou i l'Olot. Per la seva part Llinars, Valls, Comtal y Castelldefels ascendeixen, per ser campions de grup, a Primera Divisió.

Moltes felicitats a tots aquests equips i a la resta de clubs que tenen algun equip que hagi pujat de categoria.

 

La tònica general del campionat més important de la Federació ha estat la normalitat, llevat d'un problema informàtic, ja que el web de la Federació no ha pogut aguantar en molts moments l'allau de peticions d'informació. Des de la Federació demanem disculpes i us informem que estem posant els mitjans perquè no torni a passar

 

El sorteig de la primera ronda de les Fases Finals i Fases Eliminatòries serà retransmès en directe pel web de la Federació a les 17 hores del dimarts 21 de març de 2017.

 

LA DIVISIÓ D'HONOR

 

La Divisió d'Honor arriba a la seva part més decisiva amb la celebració de les dues darreres rondes.

 

Els tres equips que encaren lluiten per ser campions són el Colon Sabadell Chessy, el Mollet, que és l'actual campió, i el Barberà, que està ben posicionat, però no depèn de si mateix. Aquesta desena ronda serà força decisiva, ja que hi haurà l'enfrontament directe entre Mollet i Barberà. El Mollet, després de l'ajustada victòria contra l'Escola d'Escacs de Barcelona, es tornarà a posar a prova contra el Barberà, un dels millors equips de la Divisió d'Honor. Mentrestant el Sabadell necessitarà una nova victòria per disputar, amb totes les possibilitats obertes, el darrer partit contra el Mollet.

 

Al grup B, el Montcada s'aferra a la Divisió d'Honor amb la seva victòria contra el Terrassa. Foment Martinenc, un dels equips més veterans de la categoria i Gerunda, un nou equip que ha portat molt bé la màxima divisió dels Escacs catalans. han certificat la seva permanència en la categoria. La resta d'equips: Figueres, Sant Josep, Lleida i Banyoles encara han de certificar la seva permanència.