El XI Torneig Obert Internacional actiu de Canovelles es va disputar, a l’auditori Can Palots, el dia 7 de maig de 2017 a partir de les 9,30 hores.

El sistema de joc va ser suís a 9 rondes al ritme de 15 minuts per jugador, més un increment de 5 segons per jugades.

Un total de 78 participants, entre els que havia 3 Grans Mestres i 7 Mestres Internacionals, van prendre part en aquest torneig internacional d’actius vàlid per puntuació del Circuit Català d’Escacs 2017.

Llegeix més...

L'1 de maig es va donar el tret de sortida al Circuit Català de 2017 amb la celebració de la primera edició del I Open Internacional d'escacs actius del Guinardó al centre cívic del Mas Guinardó, seu social del Club d'Escacs Peona i Peó. Aquest primer Open, en categoria aspirant, va comptar amb la participació de 104 inscrits, 16 d'ells de titulació internacional. El jugador canari del Club Escacs Llinars, José Antonio Herrera, va ser la revelació del torneig i es va adjudicar la victòria amb uns impressionants 8.5 de 9 partint com a 15é cap de serie. En segona posició el mestre internacional peruà Filemón Cruz, del Tres Peons, i en tercer lloc Benjamin Perez, del Club d'escacs Barberà.

Jose Antonio Herrera, campió del I Open Internacional d'escacs actius del Guinardó

 

Crònica del Club d'Escacs Peona i peó