El X Open Internacional Memorial Ezequiel Martín, es va disputar el dia 11 de juny de 2017, a Mollet,  amb una participació de 108 jugadors. Els tres primers classificats han empatat a 7,5 punts dels 9 possibles. Això ha fet que el podi s'hagi decidit pel desempat i que, finalment, ha estat el Mestre Internacional Filemón Cruz dels Tres Peons qui ha guanyat aquesta edició, cosa que fa que, en les deu edicions, no hagi repetit ningú com campió. El subcampió ha estat el Mestre FIDE peruà, Germán Gonzalo Quirhuayo Chumbe, del club Peón Doblado i tercer el Gran Mestre mexicà, José González Garcia, del Sabadell.



Els millors jugadors del Club d'Escacs Mollet han estat el Mestre Internacional Pere Garriga Cazorla i el Mestre FIDE Cristian Fernández Diaz amb 6,5 punts.

El V Open sub-16 de Mollet que es juga en paral·lel ha estat guanyat pel jugador Ricard Cano Rillo del Peona i Peó amb 7 punts. El segon i tercer classificats han estat jugadors sub-8, l'Alex Villa Tornero del Montornès i l'Ivan Planella Zavala  dels Tres Peons. El millor jugador del Club ha estat l'Erik Argemí Chinchilla.

El torneig d'aquest any ha suposat el record de participants totals, amb 123, superant els 122 de l'any 2016 i molt lluny dels 92 de la primera edició del 2008.


Ramón Caro