1. Aquests ajuts pressupostats per la Federació, queden condicionats a les subvencions que poden arribar per aquest concepte de la Generalitat als clubs.

2. Els clubs que demanin subvenció a la Generalitat s’han de comprometre a tornar els diners avançats per la Federació, en el cas que rebin aquesta subvenció.

3. Si la subvenció fos igual o inferior a la que atorga la FCE, retornaran l’import íntegre que hagin rebut de la Generalitat. Si fos superior, els clubs es quedaran amb la diferència.

4. La Federació col·laborarà i supervisarà amb els clubs els tràmits administratius necessaris per demanar la subvenció a la Generalitat. Abans de portar tota la documentació a la Generalitat serà revisada pels serveis administratius de la Federació.

5. Per facilitar la tasca dels organitzadors, en breu es comunicarà les subvencions previstes, sempre condicionat a que ho sol·liciti i complexi tots els requisits indicats en aquesta circular i en la normativa general del Circuit.

6. El pagament dels ajuts o bestretes a compte de les subvencions de la Generalitat es realitzaran mitjançant transferència bancària indicada pel club l’imprès de sol·licitud.

REQUISITS

A continuació s’indiquen els requisits per poder accedir a aquests ajuts, que són els següents:

a) Pertànyer  com organitzador d’un obert a la XII edició del Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs i per tant complir el requisits mínims de la normativa del Circuit.

b)  Haver presentat els informes corresponents del darrer torneig organitzat i complir en la seva totalitat  els requisits de la Normativa del Circuit Català 2015.

c) Presentar a la Federació Catalana d’Escacs degudament omplerts i signats amb les dades que es demanen la sol·licitud d’ajuda segons imprès que s’adjunta.

d) Estar inscrit al registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya. En cas de dubte es recomana trucar al registre de clubs de la Generalitat 93/480.49.00.

e) Presentar els rebuts i factures justificatives amb tots els requisits legals, un cop realitzat el Torneig i els certificats i documents que demani la Generalitat o la Federació segons la llei i la reglamentació vigent. El termini per presentar els justificants és el 25 de setembre de 2015. En cas de no presentar justificants abans d’aquesta data es considera que renuncia a la subvenció pressupostada, deixant sense efecte la sol.licitud presentada. No es pagarà cap subvenció un cop superat el termini establert.

f) Estar al calendari de la UFEC.

g) Perquè un Torneig o algun dels grups d'un Torneig compti per a qualsevol de les avaluacions d'elo Català, FEDA/FIDE, s'ha de demanar a l'imprès del registre del Torneig.

h) Demanar subvenció a la Generalitat, en cas que sigui possible.

i) Retornar a la Federació l’import de la subvenció rebuda per part de la Generalitat, en cas que aquest import fos inferior o igual al que atorga la Federació.

j) El termini per presentar les sol·licituds és el dia 17 d’abril de 2015.

RECOMANACIONS

La Direcció del Circuit Català sense ànim d’interferir en l’organització del  club, recomana contenció en la despesa, ajustar premis i condicions.
En cas de dubtes podeu trucar al telèfon de la Federació 93.318.59.26 o escriure al correu federacio@escacs.cat.