CONVOCATÒRIA

ORGANITZA

La Federació Catalana d’Escacs a la seva Delegació de Girona.

DIA DE JOC

26 d’abril de 2015

HORARI

Les partides començaran a les 10 hores. Pel matí es jugaran 5 rondes i la resta de rondes es jugaran per la tarda.

LOCAL DE JOC

Pavelló de Pont Major de Girona, situat al Carrer Port Lligat 5 , 17007- Girona

INSCRIPCIONS EQUIPS CLASSIFICATS

Mitjançant Formulari  on s’ha d’indicar els equips i les persones que dinaran a l’hotel oficial del Campionat abans del dia 15 d’abril de 2015.

RENÚNCIES

Els equips que renuncien a participar han de posar un correu electrònic a federacio@escacs.cat abans del dia 15 d’abril de 2015.
PREMIS

Es repartiran al final de la Competició.

  • Trofeu  per al campió absolut i de cada categoria.
  • Trofeu pel al segon classificat de cada categoria.
  • Trofeu per al tercer classificat de cada categoria
BASES

SISTEMA DE JOC:

Lliga per categories, puntuació olímpica, a 10 equips per grup.

RITME DE JOC:

15 minuts per jugador/a i 5 segons d’increment per jugada.

TEMPS D’ESPERA:

El temps de tolerància per a la presentació de l'esportista davant del tauler serà de 15 minuts des de l’inici de la ronda.

ARBITRATGE:

Les decisions de l’Àrbitre principal del torneig seran inapel·lables. Les reclamacions sobre una decisió de l’àrbitre principal no impediran el desenvolupament de la competició i seran enviades, un cop finalitzat el torneig, al Comitè de Competició de la FCE per dirimir les responsabilitats dels implicats (jugadors, arbitres i directius).

ELO

Aquest campionat serà vàlid per a ELO català, tal i com estipula la reglamentació d’avaluació d’actius.

S’aplicaran per aquest ordre:

  1. Puntuació per matx,
  2. Sonnenborn-Berger,
  3. Resultat particular,
  4. Kashdan,
  5. Holandès.
  6. Sorteig.

Per a la resta de detalls reglamentaris: Veure: Reglament de la Copa Catalana.

MENU RESTAURANT 9 BURG

Restaurant & Lounge Bar
C/Riera de Can Camaret 3 17007 Girona
Tel:972003020

De primer a triar :
•    Amanida formatge de cabra
•    Macarrons amb verduretes, bolets i soja
•    Escalivada amb anxoves
•    Vichysoise

De segon a triar :
•    Filet de porc amb salsa de formatge
•    Vedella amb bolets
•    Verat a la llauna amb tomata
•    Entrecot de vedella de Girona (sup 2 €)

Postres de la casa

Vi, aigua o canya
Cafè no inclòs

13€ si reserves abans dia 20 d'abril
15€

Menú

CAN VEÍ RESTAURANT
Major, 4 - 17840 Sarrià de Ter
TEL.: 972 20 70 65

RESTAURANT CAN BLANCO
Avinguda de França, 13
Sant Julià de Ramis
RESERVES 972172146

La Taverna del Bon Vi Restaurant
Carrer del Pont Major, 112
17007 Girona
972 48 51 33

Barcelona, 16 de març de 2015