Les quotes de registre de torneig són les següents:

  • Registre torneig homologat (suís)/per cada grup:  60,- €
  • Registre torneig homologat (Round Robin)/per cada grup: 30,- €

La Federació Catalana podrà subvencionar les quotes de registre de torneigs homologats sempre que el club organitzador complexi els següents requisits:
Requisits generals:

  1. Estar donat d’alta al registre de clubs del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya (Av. Països Catalans, 40; 08950 Esplugues de Telèfon 93 480 49 00). Recomanem als clubs que consultin en aquest telèfon de la Generalitat si el seu registre està actualitzat. El club ha de comunicar a la Federació el seu número de registre.
  2. Que el torneig estigui registrat 40 dies abans de la seva celebració.
  3. Demanar subvenció amb carta del club segons model oficial on es demani que el club sigui subvencionat amb l’import de la quota d’homologació del torneig.
  4. La data límit per presentar la sol·licitud és de trenta dies posteriors a la celebració del Torneig.

Podran sol.licitar la subvenció

  1. Els clubs que organitzin els torneigs que pertanyin al Circuit Català d’Oberts Internacionals, sempre i quan compleixin els requisits establerts en aquesta circular i els generals d’homologació i registre.
  2. Els clubs que organitzin torneigs pel sistema suís a ritme tradicional, i Round Robin vàlids per norma de MI o GM, que compleixin els requisits establerts en aquesta circular i els generals d’homologació i registre.