Benvolguts clubs i jugadores,

Estem organitzant una nova activitat anomenada “Trobades femenines” per tal de potenciar els escacs femenins i per realitzar-la necessitem la col·laboració dels vostres clubs. Consisteix en que cadascuna de les inscrites organitzi una activitat conjuntament amb el seu club (per exemple una classe magistral, un petit torneig de ràpides, etc.) amb la col·laboració i suport de la Federació Catalana d’Escacs. De manera que totes les inscrites aniran passant pels diferents clubs de les companyes per tot Catalunya (segons les participants de l’activitat). La idea és que hi hagi com a mínim una trobada cada mes. La durada de l’activitat seria en principi d’un matí, però pot variar segons decideixi l’amfitriona.

Un club també pot decidir organitzar alguna activitat encara que no tingui cap federada al club.

Les dates es decidiran entre l’amfitriona i la Federació. Si no pot acollir a les altres participants al seu club, també pot buscar algun local adaptat. La participació i assistència de les participants es valorarà amb descomptes en altres activitats d’escacs femenins.

Per a inscriure les participants, feu-ho al següent enllaç. En aquest es demanen propostes de dies per tal de coordinar les dates. Passat el període d’inscripció, fins el dia 14 d’octubre, ens posarem en contacte amb les inscrites per confirmar els dies.

 

INSCRIPCIÓ