ORGANITZA

La Federació Catalana d’Escacs. 

DIA DE JOC

14 d’abril de 2018

 HORARI

Les partides començaran a les 16,30 hores. 

LOCAL DE JOC

El local de joc serà la Sala Garden de l'Hotel SB Glow:  C/ Badajoz, 148-154 · 08018 Barcelona (Barcelona) T. (+34) 935 147 000 (al costat de la Plaça de les Glòries de Barcelona).

Des del local de joc es pot accedir a un espai obert on es permetrà fumar.

RITME DE JOC

El ritme de joc serà de 90 minuts per jugador amb increments de 30 segons per jugada efectuada. 

TOLERÀNCIA EN EL RETARD

Perdrà la partida el jugador que es presenti amb més d'una hora de retard de l'hora oficial del començament del partit.

ARBITRATGE

Aquesta darrera ronda de la lliga serà arbitrada per un àrbitre principal i dos auxiliars.

RETRANSMISSIONS

Hi ha previst retransmetre 30 taulers.

DELEGATS

No podran actuar com àrbitres, ni notificar els seus jugadors partides perdudes o guanyades per temps. Només actuaran com a capità d’equip indicant als seus jugadors la conveniència, o no, d’acceptar unes taules o indicar el resultat del matx als seus jugadors. Tampoc caldrà que notifiquin els resultats, ja que seran els àrbitres qui ho notifiquin als retransmissors, perquè ho publiquin en directe per Internet. Els jugadors, un cop finalitzada la partida entregaran les planilles originals als àrbitres del torneig, perquè anotin el resultat. Els equips que hagin de passar les partides a chess-base hauran de demanar les planilles per passar-les un cop finalitzat el partit del seu equip. 

PARTIDES EN PGN

Els equips que actuïn com a locals (primer tauler amb blanques), i el seu matx no sigui retransmès, tindran l'obligació de passar les partides en format chess-base, pgn, com és habitual.

COMENTARIS EN DIRECTE

Hi haurà una sala annexa a la sala de joc, on es realitzarà en directe el programa de ràdio Xarxa de Mat, amb comentaris i entrevistes. Hi haurà també comentaris tècnics de les partides en directe a càrrec de l’especialista David Martinez (Divis), responsable del portal Chess-24, on podrà assistir públic.

PÚBLIC

L’entrada al local de joc i als comentaris en directe serà lliure i gratuïta, sempre que no excedeixi de l’aforament legal.

El local de joc està habilitat per persones amb mobilitat reduïda.