L’equip de la federació russa ha guanyat tots els enfrontaments i s’ha imposat a l’Índia a la final.


El CFR Team, l’equip de jugadores russes que ha hagut d’adoptar aquest nom després de la sanció de l’Agència Mundial Antidopatge, s’ha imposat amb claredat al Campionat del Món Femení per equips de Sitges. El combinat rus s’ha penjat la medalla d’or després de guanyar tots els enfrontaments que ha disputat, cedint només nou punts dels quaranta-quatre que s’han jugat. A la final, s’han imposat a l’Índia, superant-les per 2,5 a 1,5 en el matx d’anada i per 1 a 3 en la tornada. Ucraïna i Geòrgia han compartit la medalla de bronze.

El Mundial Femení s’ha celebrat a Sitges i ha comptat amb diverses activitats paral·leles que l’ha complementat. Xerrades, conferències, taules rodones, visites guiades, tornejos de ràpides, sortejos i fins i tot la visita del Rey Enigma a Catalunya. La Federació Catalana d’Escacs vol agrair a tots els col·laboradors i als voluntaris el seu suport desinteressat. Sense l’ajuda de tots ells, el Campionat del Món Femení no hagués estat possible.

Al Web del torneig podeu recuperar partides, comentaris i demés.  I si voleu tornar a visualitzar les xerrades i taules rondones podeu veure-ho en el nostre Canal Youtube

També podeu visualitzar les fotografies oficials de la FIDE i de la Lourdes Porta.