Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

La Federació Catalana d’Escacs, junt amb totes les federacions catalanes, assumeix el seu compromís de reduir les competicions per contribuir a aturar la mobilitat durant els caps de setmana a tot Catalunya.

La Junta Directiva de la Federació Catalana d’Escacs està a l’espera de més informació i/o indicacions per poder adoptar una decisió respecte la Final de la Copa Catalana 2020.

Compartim la resignació de tot el món de l’esport, a l’espera de temps millors que ens permetin gaudir de l’antiga normalitat en el nostre àmbit i tots els altres de la vida.


Barcelona, 14 d’octubre de 2020.