CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

      LLIGA CATALANA 2020

INFORMACIÓ DE TEMES DE LA LLIGA

TELÈFON DE GUÀRDIA: 617555792

Aquest telèfon d’informació és d’ús exclusiu per a la Lliga Catalana de la present temporada 2020. L’horari de consulta d’informació serà els diumenges de 9 del matí a 14.30 hores del migdia durant la fase regular de la Lliga Catalana.

 Curs de Monitor federatiu 2020

Del 25 de gener al 15 de febrer (dissabtes matí), a la Seu de la FCE

Circular CAT/MON 28/2019 Convocatòria del curs per al títol de Monitor Federatiu 2020

Horari

 

 

 

Fases prèvies del Campionat de Catalunya individual d'edats 2020

Informació de les fases prèvies que s'organitzen per tot Catalunya.

Informació

Finalitza el Campionat d'Espanya en categoria Sub 16. El guanyador ha estat Héctor Laiz de Castellà Lleó, seguit dels gallecs Alberto Portela i Julio Suarez. Ha resultat una experiència positiva per tota l'expedició catalana que ha realitzat un digne paper. L'ambient durant tota l'estada per part d'aquesta expedició ha estat molt positiu.

Pere Garriga_-_cpia

Finalitza el Campionat d'Espanya en categoria Sub 16. El guanyador ha estat Héctor Laiz de Castellà Lleó, seguit dels gallecs Alberto Portela i Julio Suarez. Ha resultat una experiència positiva per tota l'expedició catalana que ha realitzat un digne paper. L'ambient durant tota l'estada per part d'aquesta expedició ha estat molt positiu.

Pere Garriga. 7 punts de 9 partides. Ha estat el primer classificat dels catalans, en cinquena posició absoluta. Ha realitzat un torneig de menys a més, aconseguint 5 victòries consecutives que l'han permés lluitar pel podi a la ronda final. Durant les darreres rondes ha mostrat un joc consistent i creatiu.

Ferran Cervelló. 6'5 punts de 9 partides. Sòlid torneig del Ferran amb 4 victòries i 5 taules. Va arribar a posicionar-se líder a ronda 4; finalment classificat 8è en classificació absoluta. Ha jugat molt bé posicions defensives i delicades.

Max Orteu. 5'5 punts. Bon torneig del Max freqüentant la zona mitja - alta de la classificació. La darrera ronda ha lluitat per aconseguir alguna de les deu primeres places però la va perdre. Igualment ha aconseguit uns meritoris 5'5 punts amb bon joc tàctic.

Àlex Ventura. 5'5 punts. Espectacular primera part de torneig de l'Àlex que portava 5 punts de 6 partides i estava lluitant sempre per les primeres places. Les darreres rondes ha baixat el seu rendiment però ha realitzat un notable torneig. Bon domini de la tàctica en posicions complicades.

Oriol Serra. 5 punts. Bon torneig de l'Oriol mantenint la zona mitja - alta de la classificació. Partides molt lluitades i amb detalls tàctics.

Eduard Prujà. 5 punts. Segurament el jugador de l'expedició catalana amb partides més llargues i disputades. Notable joc demostrat en posicions equilibrades. Ha realitzat un bon torneig.

Guillem Salagran. 5 punts. Ha mostrat un bon joc, però li ha mancat sort en determinats moments decisius d'algunes partides. La ronda 8 va guanyar una llarga partida molt disputada que li va donar moral.

Oriol Panadès. 5 punts. Després d'unes primeres rondes irregulars va saber reaccionar i ha acabat realitzant un notable torneig. Bon domini del final en algunes posicions en que s'ha trobat.

Eduard Salagran. 3 punts. Ha merescut més punts dels que ha sumat. Ha dominat per bona tècnica algunes partides, però li ha mancat certa capacitat de remat en alguna d'elles. Ha resultat per ell una bona experiència.

Cercador

Galeria Flickr