CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Gran actuació de les nostres jugadores en aquesta última ronda i en tot el torneig. Elisabet Ruiz, va aconseguir la victòria i es proclama  campiona d`Espanya fèmina per millor desempat que l’andalusa Maria del Carmen Ordoñez. Laura Martín, amb la victòria en l’ultima ronda aconsegueix el bronze en les fèmines, mentre que Gal·la Garcia-Castany, que va aconseguir entaular una partida on tenia gran desavantatge, es queda en quarta posició.

Gran actuació de les nostres jugadores en aquesta última ronda i en tot el torneig.

Elisabet Ruiz, va aconseguir la victòria i es proclama  campiona d`Espanya fèmina per millor desempat que l’andalusa Maria del Carmen Ordoñez.

Laura Martín, amb la victòria en l’ultima ronda aconsegueix el bronze en les fèmines, mentre que Gal·la Garcia-Castany, que va aconseguir entaular una partida on tenia gran desavantatge, es queda en quarta posició.

Pel que fa el quadre masculí, el jugador millor classificat català ha estat Carles Díaz, després de la victòria en l’ultima ronda, sumant 6,5 punts dels 9 possibles i quedant 7è classificat en la general.

Entaulant en l’ultima ronda, trobem a Pere Garriga, que finalment amb 6,5 punts de 9 queda amb novena posició.

Pau Juan, obtenint una victòria en l’ultima ronda, quan semblava no podria passar de les taules, obté també 6,5 punts dels 9 possibles i queda desè en la general.

Amb 5,5 punts dels 9 possibles, trobem a Màxim Ventura que ha entaulat les 3 últimes partides amb rivals a priori més forts.

També amb 5,5 punts dels 9 possibles trobem a Carlos Rojano, que va ser derrotat en l’ultima ronda després d’haver aconseguit 3 victòries consecutives.

Alexandre Pinsach, va entaular en aquesta última ronda i suma un total de 5 punts dels 9 possibles.

Oriol Porta, va perdre en aquesta última ronda i s'acomiada d’un torneig que no ha estat el seu, amb 4 punts dels 9 possibles.

Enhorabona a tots els jugadors pels resultat aconseguits en un torneig amb tant nivell com era aquest Sub-18 d’Espanya.

IMG00423-20140730-1042