CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Clubs

Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Clubs dia 6 de març de 2021 a les 9:00 hores. 

Cal informar de l’assistència mitjançant correu electrònic a federacio@escacs.cat. La Federació enviarà, el dia abans de l'Assemblea i per correu electrònic als assistents, l’enllaç per poder accedir-hi. Es recorda que només pot assistir una persona per club.

DOCUMENTACIO

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

A partir del divendres 6 de novembre, la Federació restarà tancada al públic. Es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres, dijhous i divendres, de 10:00 a 13:00 hores, i les tardes de dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00 hores.

També podeu contactar mitjançant el correu electrònic: federacio@escacs.cat

La Lliga Catalana serà avaluada, com la resta de competicions oficials o homologades, una vegada finalitzat el campionat. 

En aquest cas particular, com les dates de finalització dels diferents grups i categories no són les mateixes, La Lliga 2015 serà avaluada com a tres Campionats diferents, (atès que a partir d'aquest any, cada mes s'actualitzen les llistes d'elo).

Les tres avaluacions serien les següents:

1. El torneig de la Lliga regular: per a tots els jugadors que participin a categories inferiors a Divisió d'Honor i que acaba al mes de març. 

2. La Divisió d'Honor que finalitza al mes d'abril.

3. Les Finals Catalanes que finalitzen al mes de maig.

La possibilitat de fer normes de Mestre Català dels jugadors que disputin més d'una d'aquestes fases de la Lliga s'haurà de demanar en cada cas, ja que no es generaran automàticament.

Recordem que totes les partides, es disputaran amb l'elo publicat de l'esportista en cada data de joc. Per exemple, les partides que es disputaran el dia 1 de febrer ja comptaran per un mateix i per als adversaris amb l'elo publicat de febrer. No comptaran, però, les variacions efectuades a la Lliga, de tal manera que un jugador que només disputa la Lliga Catalana, durant aquest campionat tindrà sempre el mateix elo. Per exemple, si un jugador va perdre o guanyar elo la primera partida de Lliga, aquesta variació no estarà comptabilitzada per a la segona partida. 

L'elo de la Lliga només sortirà modificat al final de campionat en les dates indicades en tres fases: Llista d'1 d'abril per la Lliga Regular, llista d'1 de maig per la Divisió d'Honor i  llista d'1 de juny per a les Finals Catalanes i Play-offs.

D'acord amb el Reglament General de Competicions, l'elo dels esportistes de la llista d'ordre de forces no variarà durant tota la temporada, encara que sigui diferent cada avaluació mensual.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr