CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XVII Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

Propers actius

XI Memorial Lorente (20 de juny)

VIII International Chess Festival Vila de Platja Aro (25 de juny al 3 de juliol)

I Llinars International Chess Open 2021 (25 de juny al 3 de juliol)

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1)  

La Federació Catalana d’Escacs a partir del dia 10 de maig obrirà la seva seu els dilluns i els dijous laborables de 10:00 a 13:00 hores. L'atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres, de 10:00 a 13:00 hores, i les tardes de dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00 hores.

També podeu contactar mitjançant el correu electrònic: federacio@escacs.cat

Es recomana que per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

 

 

El Gran Mestre armeni Karen H. Grigoryan guanyador del 12è.Circuit Català d’Escacs Internacionals 2015

 

Extraordinari èxit de participació amb més de 3.200 escaquistes vinguts d’arreu del Món que han competit en els darrers mesos a un gran nivell en el 12è. Circuit Català d’Escacs Internacionals. Des de maig a setembre, el Circuit ha acollit 20 tornejos repartits per tot Catalunya, afegint el torneig obert de Llucmajor (Mallorca).

 

El jove Gran Mestre (GM) armeni de 20 anys, Karen H. Grigoryan, s’ha proclamat campió del Circuit al sumar 265 punts, 40 punts més que el GM català Marc Narciso, segon classificat, un cop finalitzat aquest passat cap de setmana el darrer torneig d’escacs ràpids (ritme de joc: 15 minuts + 5 segons afegits a cada jugada fins a la finalització de la partida) a Vallfogona de Balaguer (La Noguera). A més dels premis assolits durant la competició, Grigoryan obté un premi de 2.000 € per ser el mestre que ha mostrat un millor estat de forma en els tornejos més importants del Circuit.  El tercer classificat ha estat el Gran Mestre Argentí Fernando Peralta.

 

Els tres primers jugadors catalans han estat per aquest ordre: Marc Narciso, Levan Aroshidze i Miguel Muñoz.

 

Els primers classificats de trams han estat: Tram A: Daniel Gurevic (USA); al Tram B: Juan Bartrolí Pau (Catalunya); al Tram C: Gustavo Javier Magallnes (Sant Josep); al Tram D: Jain Niklesh Kumar (IND); i al tram E: Prasad Kakumanu Kauitil (IND).

 

La bossa de premis repartida durant els 20 tornejos ha superat els 85.000 €, als que cal sumar els 12.000 € destinats als guanyadors de les diferents categories del Circuit Català d’Escacs Internacionals 2015.

 

En aquest 2015, les inscripcions dels Torneigs han crescut considerablement en relació a l'any anterior. Han incrementat significativament la participació els Torneigs de Barberà, Sitges, Sant Martí, Ciutat de Badalona i la Pobla de Lillet. Tres tornejos han assolit el rècord de participants: Els actiu de Mollet del Vallès, i Sant Boi de Llobregat i la prova reina del Circuit: L’Obert de Sants, Hostafrancs i La Bordetaque es juga des de fa 17 anys a Les Cotxeres de Sants (Barcelona). Dins la categoria de tornejos a ritme normal de competició (90 minuts + 30 segons afegits a cada jugada fins a la finalització de la partida), l’Obert de Sants, Hostafrancs i La Bordeta és amb 742 jugadors participants un dels més multitudinaris d’Europa. 

 

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr