CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dimarts i dijous laborables de 10 a 14 hores fins tornar a la nova normalitat durant els mesoss de juliol i agost.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

El diumenge, dia 10 de gener, es va disputar la Copa Catalana de diferents delegacions.

 

A la Delegació de Girona, el Figueres A (equip de Divisió d'Honor) es va imposar a la resta d'equips participants, que van ser un total de 21 equips. El Gerunda A i el Banyoles A (equips de 1a Divisió) van completar el podi.

Classificació final

 

A la Delegació de Tarragona, amb un èxit de 36 equips, el Reus Deportiu A1 (equip de 1a Divisió) va quedar campió, seguit del Valls A i de la Ràpita (equips de 2a Divisió).

 

Classificació final

 

A la Delegació de Lleida, després de 4 rondes jugades al matí, el Lleida (equip de Divisió d'Honor) va lider amb 14.5 punts, seguit del Tàrrega (1a Divisió), el Torà (2a Divisió), Vallfogona A i Mollerussa A (equips de preferent) amb 11.5 punts. Els 35 equips estan convocats el proper diumenge al matí per continuar el torneig.

Classificació provisional

 

A la Delegació de Barcelona, el campionat es juga el diumenge, 17 de gener, on s''estima la participació de més de 100 equips.

 

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr