CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dimarts i dijous laborables de 10 a 14 hores fins tornar a la nova normalitat durant els mesoss de juliol i agost.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

Finalitzats els campionats de les Copa Catalana de les territorials que faltaven.

 

A Barcelona, l'Escola d'Escacs de Barcelona (Divisió d'Honor) s'imposa a la classificació general amb l'equip format per Rakhmanov, Peralta, Narciso i Matnadze. El va seguir el Sant Josep De Badalona (González, els germans Fluvià i Panelo), el Barberà (Alsina, Vila, Alonso, Perez i Martinez) i el Montcada (Muñoz, Vidarte, Vehí i Fernandez), tots quarte equips de Divisió d'Honor i classificats per a la Final de la Copa.

Classificació Final

Crònica final

 

Pel que fa a Lleida, l'equip campió no va variar de la classificació provisional després de la 4a ronda. El Lleida A (Divisió d'Honor) amb Adel, Trepat, Barbero, Martinez i Quintas, va mantenir el liderat durant el campionat i va aconseguir ser el campió de la Copa Catalana de Lleida. El van seguir el Tàrrega A (1a Divisió) i el Torà A1 (2a Divisió).

Classificació final

Crònica final

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr