CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

Poques sorpreses a la ronda 1 de la màxima categoria dels escacs catalans. Destaca la victòria a domicili del Lleida sobre el Tres Peons i del Barcelona UGA sobre el Catalònia, equips que presumiblement lluitaran per mantenir la categoria. A més, hi ha el bon debut dels favorits, l'Escola d'Escacs de Barcelona amb una tranquil·la victòria contra el fort equip del Sant Josep per 6,5 a 3,5. Àmplia derrota del Sant Andreu a mans del Colon Sabadell Chessy 8,5 a 2,5 i fàcil victòria del Barberà contra el Peona i Peó, 7,5 a 2,5. El Mollet tampoc no va tenir problemes per derrotar el nou equip a la categoria, el Club  Escacs Sant Boi, per 8 a 2. Important victòria del Cerdanyola del Vallès contra el Foment Martinenc per 6 a 4, una lluita entre dos equips de similar nivell. El Figueres, un dels equips que probablement no patirà per mantenir la categoria, tampoc no va tenir problemes en desfer-se'n del Montcada per un clar resultat de 3 a 7.

 

Grup I

ESCOLA D'ESCACS BCN

6½ - 3½

SANT JOSEP

BARCELONA UGA

5½ - 4½

CATALÒNIA

CERDANYOLA VALLÊS

6 - 4

FOMENT

MONTCADA

3 - 7

FIGUERES

 

 

Grup II

 

COLON SABADELL CHESSY

8½ - 1½

SANT ANDREU

BARBERÀ

7½ - 2½

PEONA I PEÓ

TRES PEONS

4 - 6

LLEIDA

MOLLET

8 - 2

SANT BOI

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr