CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Circular CAT 30/2020 Bases del Barcelona world E-Chess Open - Ciutat de Barcelona 2020

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

Assemblea General 2020

Assemblea General el dissabte dia 28 de novembre de 2020, a les 10 hores. 

Cal informar de l’assistència mitjançant correu electrònic a federacio@escacs.cat. La Federació enviarà per correu electrònic als assistents, amb un mínim de 24 hores d’antelació l’enllaç per poder accedir-hi. 

DOCUMENTACIÓ

Aquest darrer cap de setmana es va iniciar la Lliga Catalana d’Escacs. Es tracta d’una competició per equips on participen la immensa majoria dels Clubs d’Escacs distribuïts per tota la geografia catalana. Tan sols set comarques catalanes (Alt Urgell, Vall d'Aran, Cerdanya, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Priorat i Ripollès) no disposen de cap club d’escacs en algun dels municipis que les integren.

Entre tots els clubs de Catalunya s’han format 560 equips que sumen un total de 3780 jugadors i jugadores que participen en alguna de les 7 Divisions (Divisió d’Honor, 1a Divisió, 2a Divisió, Preferent, 1a categoria, 2a categoria, i 3a categoria) més una de Promoció Sub-12.

Aquesta lliga de competició per equips s’allargarà fins desprès de Setmana Santa, entre la fase regular i els play-offs.

A l’actualitat els escacs són un esport amb un considerable creixement a Catalunya. Els més de 7750 practicants amb llicència federativa situen aquest esport entre els vint amb més competidors a Catalunya. A més, el país compta amb Clubs molt actius que organitzen nombrosos torneigs, alguns dels quals de caràcter internacional.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr