CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

SANT JOSEP

6½ - 3½

FIGUERES

 

FOMENT

5 - 5

MONTCADA

 

CATALONIA

3 - 7

CERDANYOLA VALLES

 

ESCOLA D'ESCACS BCN

6½ - 3½

BARCELONA UGA

 

SANT ANDREU

8½ - 1½

SANT BOI

 

LLEIDA

7 - 3

MOLLET

 

PEONA I PEO

3 - 7

TRES PEONS

 

COLON SABADELL CHESSY

5½ - 4½

BARBERA

 

 

Lluita molt igualada en el partit més destacat de la segona ronda que enfrontava els dos equips del Vallés: Colon Sabadell Chessy contra Barberà. Va finalitzar amb una ajustadíssima victòria per la mínima de l'equip Sabadellenc. El Sant Josep de Badalona es va mostrar superior al Figueres i el va derrotar amb certa facilitat per 6,5 a 3,5. Cerdanyola del Vallés va imposar la seva veterania davant del Catalonia i el va derrotar a domicili per 7 a 3. Mentre que Foment i Montcada en la seva lluita particular per la permanència van empatar en un partit igualat. L'Escola d'Escacs de Barcelona es manté com un dels favorits a aconseguir el títol amb la seva segona victòria aquesta vegada contra el Barcelona UGA.

Els Sant Andreu va guanyar sense grans problemes el Sant Boi per 8,5 a 1,5. El Tres Peons es va imposar amb claredat al Peona i Peó per 7 a 3 i el Mollet va caure amb el Lleida per 7 a 3.

Només quatre equips porten dos punts: L'Escola d'Escacs de Barcelona, el Lleida, el Colon Sabadell Chessy i el Cerdanyola del Vallés.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr