CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

SANT JOSEP

6½ - 3½

FIGUERES

 

FOMENT

5 - 5

MONTCADA

 

CATALONIA

3 - 7

CERDANYOLA VALLES

 

ESCOLA D'ESCACS BCN

6½ - 3½

BARCELONA UGA

 

SANT ANDREU

8½ - 1½

SANT BOI

 

LLEIDA

7 - 3

MOLLET

 

PEONA I PEO

3 - 7

TRES PEONS

 

COLON SABADELL CHESSY

5½ - 4½

BARBERA

 

 

Lluita molt igualada en el partit més destacat de la segona ronda que enfrontava els dos equips del Vallés: Colon Sabadell Chessy contra Barberà. Va finalitzar amb una ajustadíssima victòria per la mínima de l'equip Sabadellenc. El Sant Josep de Badalona es va mostrar superior al Figueres i el va derrotar amb certa facilitat per 6,5 a 3,5. Cerdanyola del Vallés va imposar la seva veterania davant del Catalonia i el va derrotar a domicili per 7 a 3. Mentre que Foment i Montcada en la seva lluita particular per la permanència van empatar en un partit igualat. L'Escola d'Escacs de Barcelona es manté com un dels favorits a aconseguir el títol amb la seva segona victòria aquesta vegada contra el Barcelona UGA.

Els Sant Andreu va guanyar sense grans problemes el Sant Boi per 8,5 a 1,5. El Tres Peons es va imposar amb claredat al Peona i Peó per 7 a 3 i el Mollet va caure amb el Lleida per 7 a 3.

Només quatre equips porten dos punts: L'Escola d'Escacs de Barcelona, el Lleida, el Colon Sabadell Chessy i el Cerdanyola del Vallés.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr