CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Circular CAT 30/2020 Bases del Barcelona world E-Chess Open - Ciutat de Barcelona 2020

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

Assemblea General 2020

Assemblea General el dissabte dia 28 de novembre de 2020, a les 10 hores. 

Cal informar de l’assistència mitjançant correu electrònic a federacio@escacs.cat. La Federació enviarà per correu electrònic als assistents, amb un mínim de 24 hores d’antelació l’enllaç per poder accedir-hi. 

DOCUMENTACIÓ

La tercera ronda de la Lliga Catalana a la Divisió d’Honor ha està marcada per les destacades victòries del Cerdanyola del Vallés, sobre l’Escola d’Escacs de Barcelona i del Sant Andreu sobre el Barberà. Tenint en compte que tant l’Escola d'Escacs de Barcelona com el Barberà són dos dels equips favorits per guanyar la lliga 2016, són molt meritòries les victòries tant de Cerdanyola del Vallès com del primer equip del Sant Andreu.

Molta igualtat als partits Figueres – Foment, que va acabar en empat i del Sant Boi – Lleida, que va guanyar l’equip visitant per la mínima.

Molt desequilibri en els partits Barcelona UGA - Sant Josep, que els de Badalona van guanyar per 8,5 a 1,5, i contundent victòria també del Montcada sobre el Catalònia per 9,5 a 0,5.

A l’equip Colon Sabadell Chessy sembla que aquest any li estan sortint bé les coses i es troba líder del Grup II amb tres victòries i els mateixos punts que el Lleida, que també està fent un molt bon inici de campionat. Aquesta setmana el Sabadell va derrotar per 3,5 a 6,5 el Tres Peons. Pel mateix resultat el Mollet va guanyar el Peona i Peó en un partit amb alguna baixa de l’equip vallesà.

El grup I està encapçalat pel Cerdanyola del Vallés, amb 3 punts, seguit de l’Escola d’Escacs de Barcelona i el Sant Josep amb dos punts.

 

Divisió Honor - Grup I - Ronda: 3 - 06-02-2016

BARCELONA UGA

1½ - 8½

SANT JOSEP

 

CERDANYOLA VALLES

5½ - 4½

ESCOLA D'ESCACS BCN

 

MONTCADA

9½ -½

CATALONIA

 

FIGUERES

5 - 5

FOMENT

 

Divisió Honor - Grup II - Ronda: 3 - 06-02-2016

   

BARBERA

4 - 6

SANT ANDREU

 

TRES PEONS

3½ - 6½

COLON SABADELL CHESSY

 

MOLLET

6½ - 3½

PEONA I PEO

 

SANT BOI

4½ - 5½

LLEIDA

 

 

Podeu veure tots els resultats de la Lliga Catalana, sigui de les Divisions Catalanes com de les Delegacions territorials en el següent enllaç: Lliga Catalana 2016

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr