CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

 1. La Sònia Martin serà la nova encarregada a la Junta Directiva dels Escacs Femenins. La Carla Marin deixarà d'ocupar-se d'aquest tema per motius personals.
 2. La Final del Campionat d'Edats es farà a l'Hotel Palas Pineda de Vila-seca.
 3. Es proposa fer una reunió amb els clubs del tema Escacs i Escola.
 4. El tresorer presenta el tancament provisional de l'exercici comptable 2015 amb un dèficit de 16.717€. Cal tenir en compte que no s'han comptabilitzat la totalitat dels ingressos per devolució dels ajuts dels Torneigs del Circuit perquè manca la confirmació de la Generalitat.
 5. S'acorda que serà necessari tenir DNI per poder tramitar llicència a la FCE. Els clubs hauran d'escanejar els DNI i penjar-los al web perquè la Federació pugui tenir-ne accés. El clubs tindran un any de marge per fer-ho. La Federació informarà properament de com s'ha de procedir en aquest tema.
 6. El dia 15 de febrer és el termini perquè els participants del Circuit proposin les dates dels seus respectius torneigs.
 7. Els clubs organitzadors del Circuit podran demanar una bestreta de fins a un 33% de la subvenció. El termini per tornar el préstec serà el 30 de desembre posterior a la celebració del torneig.
 8. La Federació renovarà i millorarà el web del Circuit.
 9. La Final de Copa s'organitzarà a la Delegació de Lleida.
 10. Es decideix deixar de fer el Butlletí d'Escacs en paper.
 11. El nou elo tindrà el nom d'elo ràpid.
 12. Es crearà una normativa i s'exercirà un major control per a l'Escola Municipal d'Escacs de Barcelona. Els clubs que no disputin la Lliga Catalana, ni aportin jugadors als campionats d'Edats no hi podran participar.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr