CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

El Cerdanyola del Vallès va tornar a guanyar, aquesta vegada per 6,5 a 3,5 contra el Barcelona UGA i es manté líder en solitari del Grup I de Divisió d'Honor, a un punt del seu perseguidor l'Escola d'Escacs de Barcelona. Van perdre els altres dos líders. El Lleida va caure contra el Sant Andreu per 7 a 3 i el Colon Sabadell Chessy va perdre contra el Mollet per 6 a 4. L'Escola d'Escacs de Barcelona es va recuperar de l'ensurt de la setmana anterior derrotant per 9,5 a 0,5 el Montcada. El Foment Martinenc va sorprendre a domicili el Sant Josep, al qual va derrotar per 6 a 4. Un desmoralitzat Barberà va tornar a perdre a casa contra el Tres Peons. Tots aquest resultats combinats dona una extraorinària emoció a la Lliga de Divisió d'Honor on encara està tot per decidir.

El partit Peona i Peó contra Sant Boi està pendent de resolució del Comitè de Competció amb el resultat provisional d'empat a 4,5 punts.

 

Grup I
SANT JOSEP 4 - 6 FOMENT
CATALONIA 3 - 7 FIGUERES
ESCOLA D'ESCACS BCN 9½ -½ MONTCADA
BARCELONA UGA 3½ - 6½ CERDANYOLA VALLES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grup II
SANT ANDREU 7 - 3 LLEIDA
PEONA I PEO 4½ - 4½ SANT BOI
COLON SABADELL CHESSY 4 - 6 MOLLET
BARBERA 3½ - 6½ TRES PEONS
 
 
 
 
 
 
 
 

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr