CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Comunicat de la Federació Catalana d'Escacs.

Ajornament de la Final de la Copa Catalana - Octubre 2020

Seguint les instruccions de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana.

Aquest ajornament afecta, entre d’altres, a la Final de la Copa Catalana que estava previst que es disputés el proper 25 d’octubre de 2020 en diferents seus repartides pel territori català.

Segons indica la pròpia UFEC, en les properes hores el PROCICAT confirmarà aquesta i altres mesures de restriccions per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Llegir comunicat sencer

Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona

 

Web del Barcelona World E-Chess Open - Ciutat de Barcelona - Del 27 de novembre al 6 de desembre

 

Versión en castellano - Del 27 de noviembre al 6 de diciembre

English version - From November 27th to December 6th

Annex

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1) 

 

D'altra banda, us recordem que la Federació segueix oberta en atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10:00 a 14:00 hores, i dijous a la tarda, de 15:00 a 19:00 hores.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

NOTA FEDERATIVA RELATIVA ALS POSSIBLES AJORNAMENTS DE PARTITS DE LA LLIGA CATALANA A CAUSA DE LES CONDICIONS CLIMATOLÒGIQUES DEL DIA 27 i 28 de febrer de 2016

Ateses les previsions meteorològiques d’una onada de fred amb nevades per aquest cap de setmana, la Federació Catalana d’Escacs ha determinat el següent criteri per a la celebració dels partits:

Seran ajornats només els partits de la Lliga en els quals els equips hagi d’utilitzar les cadenes als cotxes, la carretera estigui tallada o el transport públic no funcioni, per poder accedir a la població on es disputi el seu matx. La Federació considera que la prioritat és la seguretat dels seus jugadors afiliats i el sentit comú per no posar-se en perill ha de ser el criteri últim de cada club per decidir si es realitza o no un desplaçament.

Si no ha estat possible fer-ho abans, el dissabte dia 27 entre les 16,30 h i les 17 hores a Divisió d'Honor o el diumenge  dia 28  entre les  9:30 i les 10:00 hores caldrà avisar a l'altre equip si un equip no es pot desplaçar a causa de la neu i al telèfon de guàrdia de la federació (660.823.435). El dissabte dia 27 també funcionarà el telèfon de la Federació 93. 318.59.26 entre les 15,30 i les 17,30 hores.

Els  partits ajornats, si n'hi haguessin, s'haurien de disputar (en dissabte o diumenge tarda) com a molt tard el diumenge 13 de març de 2016 a partir de les 16,30 hores, sempre i quan els equips no s’hagin posat d’acord en jugar abans d’aquesta data.

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr