CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Campionat d'Espanya d’edats 2020

Publicació de la circular de la Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020

 

Circular CAT/EBA 18/2020 Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020       

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

La Federació Catalana d’Escacs obrirà la seva seu

La Federació Catalana d’Escacs a partir del dia 18 de juny obrirà la seva seu

Només es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dimarts i dijous laborables de 10 a 14 hores fins tornar a la nova normalitat.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

1.- La FCE assumirà la inscripció al Campionat d’Espanya d’Edats del primer classificat de cada categoria al Campionat de Catalunya d’Edats. També es farà així amb el primer classificat a les categories Absoluta, Femení, i Veterans.

2.- Es crea el Comité d’homologació de nous torneigs.

Aquest comitè tindrà la decisió sobre la homologació o no de nous torneigs que demanin el seu registre. Aquesta mesura es prèn per a evitar l’entrada en col·lisió de nous torneigs amb d’altres de llarga tradició, amb el risc de que ambdós torneigs puguin sortir perjudicats. També validarà canvis de dates de torneigs existents podent denegar aquest canvis si es considera que entra en col·lisió amb algun altre torneig.Aquest Comitè pot orientar a les noves iniciatives cap a les dates que poden ser més oportunes per a la celebració del torneig. També estudiarà buits que es donen en el calendari anual a tot el territori català, podent influir i col·laborant en la generació de noves iniciatives organitzatives.

Aquest Comité estarà format per Ramon Chalmeta, Davide Vega, i Jordi Parayre.

En poc temps estarà operatiu a la web de la FCE un calendari de torneigs oficials i homologats, el qual facilitarà als organitzadors poder conèixer la distribució en temps i territori dels torneigs que es celebren a Catalunya.


3.- S’acorda enviar un comunicat als clubs deutors que no han signat un conveni amb la FCE per a que facin el pagament del deute abans del 10 d’abril. L’incompliment d’aquest requeriment comportarà la suspensió de les llicències dels jugadors i jugadores d’aquest Club, i el possible descens de categoria del primer equip del Club a la temporada propera.

4.- Es redactarà una circular on s’expliquen les contraprestacions a la llicència de Monitor.

5.- S’organitza un curs per a nous Monitors a Amposta (Terres de l’Ebre) el proper maig.

6.- La vocal d’escacs femenins, assistirà al “I Congreso por la Igualdad de las mujeres en el ajedrez” que se celebrarà a Vitòria, del 13 al 15 de julio.

7.- Es farà un debat monogràfic sobre escacs femenins. Possibles modificacions parcials que es poguessin plantejar en aquests moments s’aplacen fins llavors.