CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

La 4a ronda va ser molt emocionant. A les 8 primeres taules va haver molta lluita, ja que en totes va haver victòries: Emili Simón (Terrassa) li va guanyar a Isidre Grau (Sant Quirze) no sense posar-li difícil després de fer més de 75 jugades. Juan Dominguez (Jake) va guanyar en una bona partida a Joan Bautista (Sant Andreu) i Josep Ma Lillo (Banyoles) ho va fer a Fernando Sanz (Jake). En Jaume Anguera (Sant Andreu) va guanyar amb negres a Conrad Marzà (Cornellà). Abans de començar la 5a ronda tots els jugadors esmentats que van guanyar van líders amb 3.5 punts.

 

Partida entre Juan Dominguez (Jake) i Joan Bautista (Sant Andreu) a la 4a ronda.

En Lluís Coll (Catalonia) i en Josep Fernandez (Aragonès) continuen la seva escalada cap a les primeres taules i avui han guanyat a Àngel Tafalla (Tortosa) i Antonio Mengual (Sant Feliu), respectivament.

La propera ronda serà molt interessant amb els matxos Dominguez -Simón i Anguera - Lillo.

Avui, dia 24 de maig, ha començat el torneig de parxís i l'equip de les senyores M. Teresa Faure i Manolita Ginés, esposes de Franquet i Marzà, han guanyat les dues primeres partides, destacant-se al capdavant de la classificació.

També ressaltar que 8 parelles dels acompanyants s'han posat d'acord per començar un torneig de dòmino.