CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Tràmit de llicències any 2020 i inscripció Lliga Catalana 

Circular CAT 32/2019 Tràmit de llicències 2020

Circular CAT 42/2019 Lliga Catalana 2020 (fins el dia 29 de novembre de 2019)

 

Campionat Absolut Territorial 2019

Publicació dels inscrits i propers aparellaments del Campionat Absolut de les Territorials.

Territorial de Barcelona (3 grups)

Locals de joc Territorial Barcelona

Veterans de Barcelona

Territorial de Girona

Territorial de Lleida (3 grups)

Territorial de Tarragona (3 grups)

Fases prèvies del Campionat de Catalunya individual d'edats 2020

Informació de les fases prèvies que s'organitzen per tot Catalunya.

Informació

El passat dissabte 4 de juny, la Federació Catalana d’Escacs va fer una activitat de promoció a Tremp.

Tremp és un municipi de 6.300 habitants i té una extensió de 303 Km2, fent-lo el municipi més gran de Catalunya. Per fer-nos una idea del que suposa aquesta superfície val dir que triplica l’extensió de la ciutat de Barcelona. És la capital del Pallars Jussà, comarca en la qual no hi ha actualment cap club d’escacs. Aquest és un dels motius pel qual vam escollir aquesta localitat per a la difusió i promoció del nostre esport.

Vam poder desenvolupar perfectament tot el que havíem programat, gràcies a la inestimable col·laboració de l’Ajuntament. Cal agrair la total predisposició del tècnic d’esports, Sr. Jordi Fumàs, i del tercer Tinent d’Alcalde i regidor d’esports, Sr. Jordi Bolado. Aquest últim a més va estar present al llarg de tot el matí, participant molt activament i disputant les seves primeres partides d’escacs amb part del públic més jove que va acostar-se a l’estand.

Gràcies a la publicitat feta pel propi ajuntament i la bona ubicació de l’estand a la part central de la Rambla Dr. Pearson, van apropar-se i participar activament molts aficionats adults, i nens i nenes encuriosits per conèixer i aprendre el joc dels escacs.

Esperem que l’haver pogut posar en contacte a tota aquesta gent que va manifestar tenir interès pels escacs  contribueixi aviat a la constitució d’un club en aquesta localitat.

De moment, i com a continuació de l’experiència d’aquest passat dissabte, l’Ajuntament va manifestar el seu interès en incloure una exhibició de partides simultànies en el proper programa de festa major, que tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre. Per a això comptaran amb l’assessorament i ajut del Delegat de la Federació a Lleida, Sr. Jaume Ribera, el qual va estar present al llarg de tot el matí, a l’igual que el Sr. Jordi Parayre,  coordinador d’aquest programa.

 

Cercador

Galeria Flickr