CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Campionat d'Espanya d’edats 2020

Publicació de la circular de la Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020

 

Circular CAT/EBA 18/2020 Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020       

 

Informació destacada

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

La Federació Catalana d’Escacs obrirà la seva seu

La Federació Catalana d’Escacs a partir del dia 18 de juny obrirà la seva seu

Només es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dimarts i dijous laborables de 10 a 14 hores fins tornar a la nova normalitat.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

El passat dissabte 4 de juny, la Federació Catalana d’Escacs va fer una activitat de promoció a Tremp.

Tremp és un municipi de 6.300 habitants i té una extensió de 303 Km2, fent-lo el municipi més gran de Catalunya. Per fer-nos una idea del que suposa aquesta superfície val dir que triplica l’extensió de la ciutat de Barcelona. És la capital del Pallars Jussà, comarca en la qual no hi ha actualment cap club d’escacs. Aquest és un dels motius pel qual vam escollir aquesta localitat per a la difusió i promoció del nostre esport.

Vam poder desenvolupar perfectament tot el que havíem programat, gràcies a la inestimable col·laboració de l’Ajuntament. Cal agrair la total predisposició del tècnic d’esports, Sr. Jordi Fumàs, i del tercer Tinent d’Alcalde i regidor d’esports, Sr. Jordi Bolado. Aquest últim a més va estar present al llarg de tot el matí, participant molt activament i disputant les seves primeres partides d’escacs amb part del públic més jove que va acostar-se a l’estand.

Gràcies a la publicitat feta pel propi ajuntament i la bona ubicació de l’estand a la part central de la Rambla Dr. Pearson, van apropar-se i participar activament molts aficionats adults, i nens i nenes encuriosits per conèixer i aprendre el joc dels escacs.

Esperem que l’haver pogut posar en contacte a tota aquesta gent que va manifestar tenir interès pels escacs  contribueixi aviat a la constitució d’un club en aquesta localitat.

De moment, i com a continuació de l’experiència d’aquest passat dissabte, l’Ajuntament va manifestar el seu interès en incloure una exhibició de partides simultànies en el proper programa de festa major, que tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre. Per a això comptaran amb l’assessorament i ajut del Delegat de la Federació a Lleida, Sr. Jaume Ribera, el qual va estar present al llarg de tot el matí, a l’igual que el Sr. Jordi Parayre,  coordinador d’aquest programa.

 

Preguntes Freqüents

Cercador

Galeria Flickr