CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Plataforma: Lichess

Els dijous 28 de maig i 4 de juny a les 19:30 hores.

El ritme de joc: 5 minuts + 2 segons d’increment (possibilitat de Berserk).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

AVÍS IMPORTANT

La Federació Catalana d’Escacs està aplicant un protocol de prevenció de riscos laborals amb mesures preventives davant l’afectació del coronavirus. En compliment de les recomanacions de les diferents autoritats públiques per a la contenció de la pandèmia, volem informar que estem desenvolupant la nostra activitat habitual de manera telemàtica a través del correu electrònic habitual federacio@escacs.cat. Per tant, fins a nou avís, les instal·lacions de la Federació romandran tancades.

Tota la informació i els canvis que es puguin produir estarà disponible, com sempre, al nostre web.

Un cop finalitzada l'enquesta entre els clubs afectats per  la segona ronda del Play-offs i Fases Finals, on preguntaven entre la preferència de jugar el dia el 23 o el 30 d'abril, la Federació ha decidit el següent:

1. Habilitar els dies 23 i 30 d'abril per disputar aquesta segona ronda del Play-off i Fases Finals. La tercera ronda es disputarà el dia 7 de maig.

2. En el cas que els dos clubs estiguin d'acord en jugar aquesta segona ronda el dia 30 d'abril es disputarà aquest dia.

3. Si un dels dos equips prefereix disputar el partit el dia 23 d'abril,  té preferència, ja que era la data prevista en el calendari inicial.

4. Perquè els clubs coneguin amb temps els adversaris i el dia en què disputaran el partit, la Federació realitzarà el sorteig el pròxim dilluns 3 d'abril a les 17 hores.

5. La Federació comunicarà la pròxima setmana als clubs implicats si juguen el dia 23 o 30 d'abril.

Cercador

Galeria Flickr