CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Plataforma: Lichess

Els dijous 28 de maig i 4 de juny a les 19:30 hores.

El ritme de joc: 5 minuts + 2 segons d’increment (possibilitat de Berserk).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació

Enllaç del torneig: https://cutt.ly/syDUjHS

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

AVÍS IMPORTANT

La Federació Catalana d’Escacs està aplicant un protocol de prevenció de riscos laborals amb mesures preventives davant l’afectació del coronavirus. En compliment de les recomanacions de les diferents autoritats públiques per a la contenció de la pandèmia, volem informar que estem desenvolupant la nostra activitat habitual de manera telemàtica a través del correu electrònic habitual federacio@escacs.cat. Per tant, fins a nou avís, les instal·lacions de la Federació romandran tancades.

Tota la informació i els canvis que es puguin produir estarà disponible, com sempre, al nostre web.

 

El jugador del Club d’Escacs Jake, Juan Dominguez, va tornar a assolir el títol de Campió de Catalunya de Veterans, en el torneig disputat a l’Hotel Palas Pineda de Vila-seca, entre els dies 20 a 28 de maig de 2017.

La darrera ronda va ser una altra gran jornada d'escacs, només la partida Fluvià - Fernandez va finalitzar en taules ràpides. Fernandez amb les taules s’assegurava com a mínim un tercer lloc. En canvi les partides Bautista - Dominguez i Palacin -Grau, van ser molt disputades, ja que gràcies al fet que es premia el nombre de victòries en primer lloc com a desempat, Dominguez no podia oferir les taules, ja que Grau si guanyava, li empatava a nombre de victòries i tot depenia del sorteig dels desempats. Curiosament després d'unes grans partides, Grau (Sant Quirze del Vallès) va perdre i també va perdre Dominguez. Per millor desempat Juan Dominguez va quedar davant José Fernandez (Centro Aragonés), cal fer constar que Joan Bautista (Sant Andreu) va empatar amb ells a 6'5 punts, però amb una partida menys.

En el campionat per equips es va imposar per millor desempat el Sant Andreu al Centre Aragones amb 12 punts tots dos i en tercer lloc va quedar Gran Penya de Vilanova amb 11 punts.

Juan Dominguez (Jake) repeteix com a campió, seguit de José Fernandez (Centro Aragonés) i Joan Bautista (Sant Andreu). Els premis per trams van ser per, Andrés Rojas del Sant Martí, Angel Lázaro del Centro Aragones,  Emilio Sanchez de l'Espiga de les Corts, Ferran Cerdans del Santpedor i  Pedro Valarezzo del Castelldefels.

La placa de reconeixement per al jugador més veterà del torneig va ser per a Ernest Bou Jahoner.

El director del Torneig va ser un any més Jaume Bosch i els àrbitres Manolo Navarro i Salvador Carranza.

Cercador

Galeria Flickr