CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Retransmissió en directe de la Lliga Catalana 2024

Cada dissabte, a partir de les 16:30 hores, es retransmetran dues partides de divisió d'Honor. Aquesta setmana:

R11 Grup Títol - Final: Colon Sabadell Ionehipotecas.com - Platja d'Aro

R11 Descens: Andorra - Olot

Chess.com

Telèfon resultats (només Divisió Honor): 689.625.046

Lliga Catalana d'Escacs 2024

Final a Manresa

Dissabte, 13 d'abril de 2024

 

El jugador del Club d’Escacs Jake, Juan Dominguez, va tornar a assolir el títol de Campió de Catalunya de Veterans, en el torneig disputat a l’Hotel Palas Pineda de Vila-seca, entre els dies 20 a 28 de maig de 2017.

La darrera ronda va ser una altra gran jornada d'escacs, només la partida Fluvià - Fernandez va finalitzar en taules ràpides. Fernandez amb les taules s’assegurava com a mínim un tercer lloc. En canvi les partides Bautista - Dominguez i Palacin -Grau, van ser molt disputades, ja que gràcies al fet que es premia el nombre de victòries en primer lloc com a desempat, Dominguez no podia oferir les taules, ja que Grau si guanyava, li empatava a nombre de victòries i tot depenia del sorteig dels desempats. Curiosament després d'unes grans partides, Grau (Sant Quirze del Vallès) va perdre i també va perdre Dominguez. Per millor desempat Juan Dominguez va quedar davant José Fernandez (Centro Aragonés), cal fer constar que Joan Bautista (Sant Andreu) va empatar amb ells a 6'5 punts, però amb una partida menys.

En el campionat per equips es va imposar per millor desempat el Sant Andreu al Centre Aragones amb 12 punts tots dos i en tercer lloc va quedar Gran Penya de Vilanova amb 11 punts.

Juan Dominguez (Jake) repeteix com a campió, seguit de José Fernandez (Centro Aragonés) i Joan Bautista (Sant Andreu). Els premis per trams van ser per, Andrés Rojas del Sant Martí, Angel Lázaro del Centro Aragones,  Emilio Sanchez de l'Espiga de les Corts, Ferran Cerdans del Santpedor i  Pedro Valarezzo del Castelldefels.

La placa de reconeixement per al jugador més veterà del torneig va ser per a Ernest Bou Jahoner.

El director del Torneig va ser un any més Jaume Bosch i els àrbitres Manolo Navarro i Salvador Carranza.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr