CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

 

Horari obert al públic

Horari del mes de juliol de la Federació Catalana d'Escacs els dies laborables de dilluns a dijous de 9:30 a 13:30 hores i de 15:00 a 19:00 hores. Els divendres de 9:30 a 13:30 hores.

Iniciativa Legislativa Popular (ILP)

Demanem la signatura de tothom per fer realitat aquesta llei que ens beneficia a tots.

 

Més informació

Del 29 de setembre al 7 d’octubre de 2017 es va celebrar la 83a edició del campionat d’Espanya d’escacs en categoria individual Absoluta. Enguany es va disputar a Las Palmas de Gran Canaria.

En el torneig hi van prendre part 154 participants de disset federacions de l’Estat espanyol i una d’andorrana.

El GM Ivan Salgado López, de la federació gallega, es va proclamar campió estatal després d’aconseguir 7,5 punts. En el podi el van acompanyar el GM David Antón Guijarro i el GM Daniel Forcen Esteban, que van quedar segon i tercer respectivament.

Pel que fa als participants catalans, els més destacats van ser l’ IM Hipolito Asis Gargatagli i el GM Marc Narciso Dublan, que van finalitzar en la desena i onzena posició amb un total de 6,5 punts.

Durant el transcurs del campionat no s’hi va registrar cap incidència a destacar i durant nou dies els participants i aficionats van poder gaudir dels centenars de partides que s’hi van jugar.

Cercador

Galeria Flickr