CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Copa Catalana - Fases Territorials 2019

Copa Catalana - Fase Barcelona

Circular BCN 01/2019 Fase prèvia de la Copa Catalana 2019

Copa Catalana - Fase Girona

Circular GIR 01/2019 Copa Catalana - Fase Girona 2019. Convocatòria  

Copa Catalana - Fase Lleida

 

Copa Catalana - Fase Tarragona

Circular TGN 01/2019 Copa Territorial de Tarragona

Iniciativa Legislativa Popular (ILP)

Demanem la signatura de tothom per fer realitat aquesta llei que ens beneficia a tots.

 

Més informació

Parelles Mixtes 12 de gener de 2019 a la Federació Catalana d'Escacs

Circular CAT 01/2019 V Torneig de Parelles Mixtes 2019

Formulari

 

Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVI Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain i Memorial obert a totes les edats

Circular CAT/EBA 40/2018 Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVI Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain (dia 8 de desembre)

Inscrits de totes les categories (edats dia 8 de desembre)

Circular CAT 42/2018 Torneig Obert Memorial David Garcia Ilundain (dia 9 de desembre).

Inscrits (obert)

El Gran Mestre Internacional hongarès, Benjamin Gledura, va ser el guanyador del 22 Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. El jugador més jove d'aquesta edició, amb només 17 anys, ha estat el jugador més regular, no ha perdut cap partida i ha finalitzat amb 6 punts dels 9 possibles. El Gran Mestre Internacional francès, Laurent Fressinet, va obtenir la mateixa puntuació que el campió, però en el quart desempat va perdre la primera posició. Bon torneig del francès, que només va perdre una partida contra el GM Rodrigo Vasquez. La tercera posició va ser per al GM italià, Daniele Vocaturo, a només mig punt dels dos primers classificats. El GM argentí, Fernando Peralta, va jugar un torneig força regular i va obtenir la quarta posició. El MI català, Hipólito Asís, va aconseguir una norma de GM i va protagonitzar dues partides espectaculars amb sacrificis de material. El GM Miguel Muñoz va obtenir el cinquanta per cent de la puntuació, amb dues partides perdudes, dues guanyades i la resta taules. El GM peruà, Rodrigo Vasquez, va ser força irregular i va finalitzar amb 4 punts. El GM Camilo Ernesto Gomez i el GM Karen Grigoryan van anar de més a menys durant el torneig i van acabar a la part baixa de la taula de classificació. El GM català,  Àlvar Alonso, va fer un fluix torneig, per sota de la seva força escaquística.

CLASSIFICACIONS

Participants del torneig

Chess Results

Reportatge  Esport 3

Cercador

Galeria Flickr