CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

El dia 24 de novembre de 2018 es convoca l'Assemblea de clubs de la Federació Catalana d'Escacs.

1a convocatòria a les 9:30

2a convocatòria a les 10:00

Local: Seu social de la Federació Catalana d'Escacs

 

Circular CAT 30/2018 Assemblea General novembre 2018

Iniciativa Legislativa Popular (ILP)

Demanem la signatura de tothom per fer realitat aquesta llei que ens beneficia a tots.

 

Més informació

Campionat Absolut Territorial 2018

Publicació dels inscrits i propers aparellaments del Campionat Absolut de les Territorials.

Territorial de Barcelona

Territorial de Girona

Territorial de Lleida

Territorial de Tarragona

CIUTAT DE BARCELONA

Del 19 al 21 d'octubre es jugarà el Ciutat de Barcelona 2018". Memorial Arturo Pomar a la seu de la Federació Catalana d'Escacs

Bases

Participants Sub-10

Participants Sub-12

Chess-results Sub-10

Chess-results Sub-12

 

El Gran Mestre xilé Rodrigo Vasquez (SCC Sabadell)  va ser el guanyador del Memorial David Garcia Ilundain 2017.  Només va cedir unes taules i va finalitzar amb 7,5 punts dels 8 possibles.  La segona posició va ser per Miguel Muñoz (Sant Andreu)  que va empatar a 6,5 punts amb Filemón Cruz (Tres Peons), que va obtenir la tercera posició. Excel·lent l’actuació del jove Alejandro Saez del  Club Catalunya que també va aconseguir 6,5 punts i va guanyar el seu tram d’elo.  També van ser campions del seu tram d’elo, Pol Brunet (La Lira), 5,5 punts,  Gabriel Ruiz (Canet), 5,5 punts, Ramon Cobo (Comtal) 5 punts, Carles Martin (Pallejà), millor sub-14, Aleix Mirò  (Paretana), 5 punts i Victor Moreno  (Tres Peons) amb 4,5 punts.

L’organització va ser impecable, a càrrec del  Club Catalunya amb David Vigo i Jordi Morcillo al capdavant. Els àrbitres encapçalats per Jaume Gallart, auxiliat per Josep Pellús i Andrés Navarro, no van tenir cap problema destacable i van complir els horaris de manera puntual.

Lamentar la baixa participació de només 62 jugadors, que ens fa agafar el repte de redefinir el torneig per aconseguir un major volum de jugadors com en edicions anteriors.