CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Copa Catalana - Fases Territorials 2019

Copa Catalana - Fase Barcelona

Circular BCN 01/2019 Fase prèvia de la Copa Catalana 2019

Copa Catalana - Fase Girona

Circular GIR 01/2019 Copa Catalana - Fase Girona 2019. Convocatòria  

Copa Catalana - Fase Lleida

 

Copa Catalana - Fase Tarragona

Circular TGN 01/2019 Copa Territorial de Tarragona

Iniciativa Legislativa Popular (ILP)

Demanem la signatura de tothom per fer realitat aquesta llei que ens beneficia a tots.

 

Més informació

Parelles Mixtes 12 de gener de 2019 a la Federació Catalana d'Escacs

Circular CAT 01/2019 V Torneig de Parelles Mixtes 2019

Formulari

 

Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVI Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain i Memorial obert a totes les edats

Circular CAT/EBA 40/2018 Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats. XVI Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain (dia 8 de desembre)

Inscrits de totes les categories (edats dia 8 de desembre)

Circular CAT 42/2018 Torneig Obert Memorial David Garcia Ilundain (dia 9 de desembre).

Inscrits (obert)

ACTA DE JUNTA DIRECTIVA (24-02-2018)

Es van prendre els següents acords:

 1. Es van aprovar els comptes federatius del 2017, que ja han estat auditats i que es presentaran a la propera assemblea de clubs al mes de maig.
 2. S’aproven algunes modificacions de les bases del Campionat de Catalunya d’Edats. Es farà reconeixement a la primera noia de cada categoria amb el lliurament d’un trofeu. Es calcularan les marques mínimes per participar en els Campionats d’Espanya tenint en compte de forma esglaonada el nombre de participants de cada categoria.
 3. S’aprova contractar una empresa d’assessors jurídics, perquè col·laborin en la modificació i posada al dia dels reglaments de la Federació. 
 4. La revisió de sancions per la retirada d’equips i les aportacions dels clubs s’englobaran dintre de la resta de modificacions dels reglaments.
 5. La Federació Catalana participarà de manera transversal i puntual en el programa de la UFEC INSERSPORT, per a la integració de persones amb marginació social. El programa serà bàsicament de formació i s’estudiarà donar algun tipus de reconeixement.
 6. S’està treballant en propostes per a la millora del web de la Federació, tant des del punt de vista estètic com de facilitar recerca d’informació. Un dels canvis importants serà la millora del portal de retransmissions, i la integració d’un apartat per a la formació escaquística, cedit gratuïtament als menors de 14 anys per part de l’empresa ICC.
 7. Al Circuit Català s’ha creat la nova categoria de A convidats. S’han disminuït els premis per invertir en donar transcendència mediàtica amb l’objectiu de la recerca de patrocinadors.
 8. S’estan realitzant les gestions perquè la Final de la Lliga a la Divisió d’Honor es disputi al recinte del Poble Espanyol de Barcelona.
 9. Carlos Gimenez, presenta la seva dimissió com a membre de la Junta i com a representant del Comitè Català d’Àrbitres, segons indica la seva carta per motius personals.
 10. La Marta Amigó informa que és intenció de la Comissió de Monitors, convocar cursos de tècnics per al mes de setembre. La Generalitat té previst establir sancions a partir del gener del 2019 a persones que estiguin exercint sense estar registrats com a professionals de l’esport.
 11. Jaume Ribera informa de la reunió de la Comissió de Promoció, la mateixa tarda de la Junta Directiva. Presenta a la Junta un informe elaborat per ell mateix.

Cercador

Galeria Flickr